Μπίζνες με τη Lockheed Martin
Η Lockheed είναι αυτή την οποία ζητήσαμε. Σας λέω, λοιπόν, ότι υπήρξε προσφορά και από την Boeing να κάνει την αναβάθμιση
Συνεχίζω και σήμερα (ο επίμονος) με βαριά, όπως πάντα στα όρια της ναυτίας, αποστροφή, την ενασχόλησή μου με το θέμα της αναβάθμισης των πολεμικών αεροσκαφών F-16, αλλά αυτή τη φορά, για να απαλλάξω των ευθυνών τον Καμμένο υπουργό Αμυνας.
Ειδικότερα επιθυμώ να τον απαλλάξω στο σοβαρό ζήτημά του γιατί πήρε τη δουλειά η γνωστή, και μη εξαιρετέα, από το παρελθόν Lockheed Martin, και όχι άλλη, παρεμφερής, εταιρεία.
Ο άνθρωπος, αγαπητοί μου, δεν ευθύνεται. Η αμερικανική κυβέρνηση του κυρίου Τραμπ είναι αυτή που έδωσε τη δουλειά στη Lockheed Martin.
Το είχε πει, σχεδόν μαντεύοντάς το, προφητικά, σε μια ομιλία του πέρυσι τον Οκτώβριο στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου που ρύθμιζε θέματα του υπουργείου Αμυνας. Είχε αναφέρει συγκεκριμένα, για το θέμα:
«Θα σας πω δε ότι ούτε και η εταιρεία που θα κάνει την αναβάθμιση των F-16 είναι δεδομένη. Εμείς κάνουμε διακρατική συμφωνία με την Αμερική. Αύριο μπορεί η Αμερική να πει ότι κρίνει ότι την αναβάθμιση των F-16, αφού είναι διακρατική συμφωνία, θα την κάνει άλλη εταιρεία ή και άλλες εταιρείες.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ
- Στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και τον Άγιο Δημήτριο η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ – Συνάντηση με τον μητροπολίτη Φιλόθεο
- Χριστούγεννα: Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
- Ο Γκουαρντιόλα αποθέωσε τον Μαρέσκα: «Από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο»
- Η νέα γενιά οδηγεί τις πωλήσεις – Πώς βοηθάει το ΑΙ τις επιχειρήσεις
- Ο Μάικλ Λάντον ήταν ένας πολύ αστείος τύπος, αλλά είχε «απαίσια παιδική ηλικία»
- Νέο μπλακ άουτ σε social media – Τι συνέβη με την Cloudflare






