Μαξίμου: Οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019
Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού κάνει λόγο για «μπάχαλο στη γραμμή της ΝΔ που φανερώνει το αδιέξοδό της»
«Τελικά ποιος εκφράζει την επίσημη θέση της ΝΔ» διερωτάται το Μαξίμου, υπογραμμίζοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης ζητά εκλογές τον Σεπτέμβρη και ο αντιπρόεδρός του την επόμενη Κυριακή».
Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού κάνει λόγο για «μπάχαλο στη γραμμή της ΝΔ που φανερώνει το αδιέξοδό της με αφορμή και τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή» για τη δυνατότητα αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια.
«Η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια, οι εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβρη του 2019 και μέχρι τότε, μία σειρά από υποθέσεις σκανδάλων που αγχώνουν την ηγεσία της ΝΔ θα έχουν βρει τον δικαστικό τους δρόμο ανεμπόδιστα, όπως ορίζει ο νόμος» καταλήγει το Μαξίμου.
- Tροχαίο με καραμπόλα 4 οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού – Πού σημειώνονται καθυστερήσεις
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Πεζοπόρος βρέθηκε νεκρή στο Κολοράντο με σημάδια πως της επιτέθηκε πούμα
- Ιράν: Η Τεχεράνη απαντά στις απειλές Τραμπ – Τον προειδοποιεί να μην περάσει την «κόκκινη γραμμή»
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι 12άδες των «αιωνίων»
- Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση: Σταματήστε την επικοινωνιακή διαχείριση και δώστε λύσεις στους αγρότες

