Με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ θα συναντηθεί το απόγευμα, στις 18.00, στις Βρυξέλλες, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Η συνάντηση αυτή πραγματοποιείται στο περιθώριο της Συνόδου των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ την Παρασκευή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, στη Σύνοδο η συζήτηση θα επικεντρωθεί στην πολιτική της Συμμαχίας στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής, στα Δυτικά Βαλκάνια και στις σχέσεις της Συμμαχίας με τη Ρωσία, ενώ κατά το γεύμα εργασίας θα συζητηθούν οι εξελίξεις και η κατάσταση στο Αφγανιστάν.
Κατά την παραμονή του στις Βρυξέλλες, ο κ. Κοτζιάς θα έχει επίσης σειρά συναντήσεων την Παρασκευή με τους ομολόγους του από τον Καναδά, τη Νορβηγία και την Τουρκία.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας