Κώστας Μήτρογλου: Ο έλληνας θεός της Μασσαλίας
Ο Κώστας Μήτρογλου βρήκε δυο φορές δίχτυα κόντρα στη Λιλ και μετά από μήνες συνεχούς αμφισβήτησης πλέον έχει γίνει ο ήρωας της Μαρσέιγ. Η αποθέωση του γαλλικού Τύπου και η υπόσχεση που έδωσε στους φίλους της γαλλικής ομάδας
Δεν έχουν περάσει πολλές εβδομάδες από τότε που ο γαλλικός Τύπος ασκούσε δριμύτατη κριτική στον Κώστα Μήτρογλου τόσο για τις εμφανίσεις του, αλλά κυρίως για τη «χαμένη» του επαφή με τα δίχτυα.
Η μεταγραφή των 15 εκατομμυρίων ευρώ της Μαρσέιγ δεν είχε προσφέρει τα αναμενόμενα, στις τάξεις του κόσμου επικρατούσε γκρίνια για την τεράστια σπατάλη χρημάτων για τον Έλληνα επιθετικό και το όνομα του Μήτρογλου κυκλοφορούσε στα πρωτοσέλιδα μόνο ως μια αποτυχημένη μεταγραφή.
- Χάρης Βαρθακούρης: «Με τον πατέρα πηγαίναμε σε παιχνιδάδικο και έκλεινε μισή ώρα μετά, για να διαλέξω παιχνίδι»
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων
- Κίνηση στους δρόμους: «Κόκκινος» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Ολυμπιακός: Νίκησε την Εφές στην Πόλη κι έβαλε τέλος σε «κατάρα» επτά ετών!
- Ο Κόσμος Είναι Ένας: Όταν ο Κωνσταντίνος Βήτα «συνάντησε» τον Γιάννη Ρίτσο
- Χανιά: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα με παιδιά και γονείς έξω από δημοτικό σχολείο


