Αισιοδοξία στον Ολυμπιακό για Πρίντεζη και Τιλί εν όψει Ζαλγκίρις
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τη Δευτέρα τους Γιώργο Πρίντεζη και Κιμ Τιλί να ανεβάζουν «στροφές» και τους Κώστα Παπανικολάου, Γιάνις Στρέλνιεκς να βγάζουν μέρος της προπόνησης
Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού, εν όψει της πρώτης αναμέτρησης της σειράς των πλέι οφ της Euroleague με την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ (18/4). Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τη Δευτέρα τους Γιώργο Πρίντεζη και Κιμ Τιλί να ανεβάζουν «στροφές» και τους Κώστα Παπανικολάου, Γιάνις Στρέλνιεκς να βγάζουν μέρος της προπόνησης.
Για τους Πρίντεζη και Τιλί υπάρχει αισιοδοξία για τη συμμετοχή τους στην πρώτη «μάχη» με τους Λιθουανούς, καθώς ακολούθησαν μέρος της προπόνησης με επαφές και έδειξαν αποφασισμένοι να πατήσουν και πάλι παρκέ. Οι Παπανικολάου και Στρέλνιεκς έβγαλαν το πρόγραμμα χωρίς επαφές και η συμμετοχή τους θα ξεκαθαρίσει αύριο (17/4).
Τέλος, ο Βαγγέλης Μάντζαρης έκανε γενέθλια στο… παρκέ του ΣΕΦ, σβήνοντας τα κεράκια της τούρτας μετά την προπόνηση.
- Ένας 64χρονος δότης χάρισε ελπίδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- «Κρίσιμη στιγμή» για τη Δανία εν μέσω απειλών του Τραμπ να καταλάβει τη Γροιλανδία – Τι είπε η Φρέντερικσεν
- Ο (πρώτος) ήρωας του Emirates στην Ρόζενμποργκ
- Καιρός: Ξεκίνησε η ψυχρή εισβολή – Χιονοπτώσεις κατά τόπους ακόμη και στα πεδινά
- Έκρηξη σουπερνόβα επεκτείνεται στο Διάστημα σε θεαματικό βίντεο της NASA
- Ρωσία: Τρεις πλατφόρμες γεώτρησης χτυπήθηκαν από την Ουκρανία – Πόσο έχει πέσει η παραγωγή αργού της Μόσχας


