Ειδική έκδοση του Γευσιγνώστη μαζί με «Το Βήμα της Κυριακής» την 1η Απριλίου
Μαζί με Το Βήμα της Κυριακής, ειδική έκδοση του Γευσιγνώστη: Το εγχειρίδιο της σούβλας. Ταξιδέψαμε στη Ρούμελη για να μάθουμε τα μυστικά του σωστού ψησίματος: Πώς δένουμε το αρνί, με τι γεμίζουμε το σπληνάντερο, πώς τυλίγουμε το κοκορέτσι, τι χρειάζεται το καλό κοντοσούβλι.
Μαζί με Το Βήμα της Κυριακής, ειδική έκδοση του Γευσιγνώστη:
Το εγχειρίδιο της σούβλας.
Ταξιδέψαμε στη Ρούμελη για να μάθουμε τα μυστικά του σωστού ψησίματος:
Πώς δένουμε το αρνί, με τι γεμίζουμε το σπληνάντερο, πώς τυλίγουμε το κοκορέτσι, τι χρειάζεται το καλό κοντοσούβλι.
Βήμα – βήμα, η διαδικασία και οι τεχνικές για σίγουρη επιτυχία.
Ακόμη, η καλύτερη μαγειρίτσα, ρουμελιώτικα γαρδουμπάκια, υπέροχες πίτες και γλυκά.
Την Κυριακή 1 Απριλίου με το «ΒΗΜΑ»
Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!
Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‘χει ψάξει!
in.gr
- Οι κατηγορίες της FA στον Ρομέρο για ανάρμοστη συμπεριφορά στο Τότεναμ – Λίβερπουλ
- Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ έντυσε τον Άγιο Βασίλη πράκτορα της ICE που κυνηγάει μετανάστες
- Ιουλία Καλλιμάνη: Ο έντονος εκνευρισμός στην πίστα – Της πέταξαν λουλούδια με νερό
- Προσοχή στις αναπάντητες κλήσεις από το εξωτερικό – Πώς λειτουργεί η μέθοδος Wangiri
- Στο πρώτο χριστουγεννιάτικο κήρυγμά του, ο Πάπας Λέων καταδικάζει τις συνθήκες διαβίωσης στη Γάζα
- «Καλά Χριστούγεννα Παναθηναϊκέ μου! Πάντα δίπλα σου»: Το βίντεο της πράσινης ΠΑΕ
