Σε λειτουργία ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην Αθήνα [Βίντεο]
Σε λειτουργία τέθηκε ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του δήμου Αθηναίων, έργο που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην αποκομιδή των σκουπιδιών από τους δρόμους της πρωτεύουσας.
Ξεκίνησε η λειτουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του δήμου Αθηναίων, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε χιλιομέτρων από το κέντρο της πρωτεύουσας.
Τα απορριμματοφόρα του δήμου δεν χρειάζεται πλέον να φτάσουν μέχρι τον ΧΥΤΑ της Φυλής για να εναποθέσουν το φορτίο τους και έτσι, μπορούν να πραγματοποιούν περισσότερα δρομολόγια καθημερινά.
Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, τονίζει ότι για τη βελτίωση της καθαριότητας της πρωτεύουσας, εκτός από τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, έχουν επίσης αγοραστεί σχεδόν 40 οχήματα αποκομιδής και 4.500 νέοι κάδοι. «Τα πρώτα αποτελέσματα να είναι ήδη αισθητά στις γειτονιές και τους κατοίκους της πόλης μας» σημείωσε ο κ. Καμίνης.
Στον Σταθμό Μεταφόρτωση είναι εγκατεστημένα ειδικά κοντέινερ, που κάθε ένα απ’ αυτά μπορεί να δεχτεί σε μία ώρα τα απορρίμματα από τέσσερα οχήματα καθαριότητας, δηλαδή περίπου 18 τόνους την ώρα. Συνολικά ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, έχει δυνατότητα για 140 τόνους απορριμμάτων.
in.gr
- Άνοιξαν οι κάλπες στην Ταϊλάνδη με τρεις υποψηφίους που δεν μπορούν να εκλεγούν αυτοδύναμα
- Ο τροπικός κυκλώνας Μίτσελ φτάνει στην Αυστραλία με ριπές ανέμου έως 195 χιλιόμετρα την ώρα
- Επιθέσεις σε χωριά στη Νιγηρία – Τρεις νεκροί και περισσότεροι από 50 απαχθέντες
- Έκρηξη σε εργοστάσιο βιοτεχνολογίας στην Κίνα αφήνει πίσω της 7 νεκρούς
- Ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη 4,8 Ρίχτερ
- Πέντε συλλήψεις στο Μιλάνο – Πυροτεχνήματα εναντίον δακρυγόνων, γκλομπ και κανονιού νερού [βίντεο]

