Συλλήψεις 10 ανηλίκων μετά τα επεισόδια σε σχολικό αγώνα
Σε 17 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για τα χθεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα σχολικού πρωταθλήματος, στο γήπεδο του «Αχιλλέα Τριανδρίας» στη Θεσσαλονίκη.
Σε 17 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για τα χθεσινά επεισόδια που
σημειώθηκαν στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα σχολικού πρωταθλήματος, στο
γήπεδο του «Αχιλλέα Τριανδρίας» στη Θεσσαλονίκη.
Ανάμεσα σ’ αυτούς που συνελήφθησαν είναι και δέκα ανήλικοι. Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν με την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, επρόκειτο για βίαια επεισόδια, τα οποία ξέσπασαν όταν ομάδα, αποτελούμενη από 60-70 άτομα, κινήθηκαν καταδρομικά προς το γήπεδο, όπου εκείνη την ώρα αγωνίζονταν οι ομάδες του 16ου Λυκείου Θεσσαλονίκης και του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμαριάς. Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, κρατώντας σιδηρολοστούς, ξύλα κ.ά. τα ίδια άτομα κατευθύνθηκαν στις κερκίδες και επιτέθηκαν σε άλλα άτομα που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση. Ακολούθησαν συμπλοκές, κατά τις οποίες αναφέρθηκαν δύο τραυματισμοί.
Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων. Μετά την εξέτασή τους από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
in.gr
- Ο νέος τουριστικός χάρτης: Γιατί αλλάζουν οι προορισμοί και τι σημαίνει για την οικονομία
- «Κρυφός φόρος» η ακρίβεια στα τρόφιμα – Ο δραματικός αντίκτυπός της στην καθημερινότητα
- «Με έκαψε σήμερα» – Ο Τιμοτέ Σαλαμέ αποκαλύπτει το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
- Ερώτηση Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ: Σοβαρά στοιχεία για την ύπαρξη σκανδάλου στην διαχείριση κονδυλίων του ΙΝΕΔΙΒΙΜ
- ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Κλαβέλ – Πολλά προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού
- Στο ΕΚ θα μιλήσουν την Τρίτη Καρυστιανού, Ράμμος, Φαραντούρης για την υπεροχή του Ευρωπαϊκού Δικαίου σε υποθέσεις διαφθοράς
