Αγριογούρουνα κολυμπούσαν στο Ιόνιο! [βίντεο]
Έκπληκτοι έμειναν τρεις ψαράδες από την Ηλεία, όταν στην καθιερωμένη τους βαρκάδα για ψάρεμα, είδαν ξαφνικά δύο αγριογούρουνα να ... κολυμπούν ανέμελα στο Ιόνιο!
Έκπληκτοι έμειναν τρεις ψαράδες από την Ηλεία, όταν στην καθιερωμένη τους βαρκάδα για ψάρεμα, είδαν ξαφνικά δύο αγριογούρουνα να … κολυμπούν ανέμελα στο Ιόνιο!
«Νομίσαμε ότι ονειρευόμαστε… Κάναμε τον σταυρό μας και πλησιάσαμε κοντά τους. Τα δύο ζώα κολυμπούσαν ανοιχτά περίπου δύο ναυτικά μίλια από την ακτή. Φαίνονταν να είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους. Σταματήσαμε το ψάρεμα και σιγά – σιγά με την βάρκα, αρχίσαμε να τα βοηθούμε προκειμένου να στραφούν προς την ακτή.
Μετά από αρκετή ώρα κατάφεραν να βγουν έξω. Εκεί μάθαμε ότι ανήκαν σε φάρμα ιδιώτη και ότι είχαν μπει μέσα στη θάλασσα επειδή φοβήθηκαν κάποια σκυλιά που τα κυνήγησαν. Μάλιστα ήρθε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της φάρμας, τα μάζεψε και μας ευχαρίστησε», ανέφερε στο apokalypseis.com ένας από τους τρεις ερασιτέχνες ψαράδες.
Δείτε το βίντεο:
in.gr
- Το Ισραήλ γίνεται μέλος του «συμβουλίου ειρήνης» του Τραμπ, ανακοινώνει ο Νετανιάχου
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με πυραύλους και drones στο Κίεβο και άλλες πόλεις
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας





