
Κεφαλονιά: Κανονικά λειτουργούν τα χειρουργεία λέει το νοσοκομείο
Κανονικά λειτουργούν τα χειρουργεία του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης που διαψεύδει χθεσινή ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).
Κανονικά λειτουργούν τα χειρουργεία του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης που διαψεύδει χθεσινή ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).
Συγκεκριμένα, η δοίκηση αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι «σχετικά με δημοσιεύματα στο χθεσινό τύπο που στηρίχθηκαν σε αντίστοιχη ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ περί μη λειτουργίας των Χειρουργείων του ΓΝ Κεφαλληνίας, η Διοίκηση του Νοσοκομείου γνωρίζει σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Τα χειρουργεία λειτουργούν κανονικά, επιπρόσθετα σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και το σωματείο εργαζομένων του ΓΝ Κεφαλληνίας».
Χθες η ΠΟΕΔΗΝ ανέφερε ότι λόγω έλλειψης νοσηλευτών στο συγκεκριμένο νοσοκομείο το σωματείο εργαζομένων ενημέρωσε την Εισαγγελία Κεφαλληνίας ότι «από 5/3/2018 σταματούν οι εφημερίες των χειρουργείων και ως εκ τούτου θα παραμείνουν κλειστά για κάποιες βάρδιες (νύχτα – Σαββατοκύριακα), λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού».
- Διαβάστε επίσης: Κεφαλονιά: Χειρουργεία τέλος λόγω έλλειψης νοσηλευτών
Μαίρη Μπιμπή
health.in.gr
- MEGA Stories: «Ιστορίες από τσιμέντο στις Κυκλάδες»
- Αντίστροφη μέτρηση για τη συζήτηση της πρότασης για την προανακριτική του ΟΠΕΚΠΕ – Παίζει καθυστερήσεις η κυβέρνηση για την εξεταστική για υποκλοπές
- Μια νύχτα μόνο: Συναρπαστικές εξελίξεις
- «Heart of the Beast» με τον Μπραντ Πιτ: ‘Ερχεται τον Σεπτέμβρη στις αίθουσες
- Κρουαζιερόπλοιο «Ambition»: Παραμένει σε καραντίνα – «Εξαιρετικά μεταδοτικός ο νοροϊός» λέει ο Μαγιορκίνης
- Χανταϊός: Οκτώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του στελέχους των Άνδεων – Η ενημέρωση του ΠΟΥ

