Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με καρφίτσες κατά της βίας των όπλων η τελετή απονομής των Όσκαρ

Με καρφίτσες κατά της βίας των όπλων η τελετή απονομής των Όσκαρ

Τη βραδιά απονομής των Χρυσών Σφαιρών οι κινηματογραφικοί αστέρες φορούσαν καρφίτσες του κινήματος Time's Up κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης στους χώρους εργασίας. Στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, σύμφωνα με όσα ανέφερε πηγή στο «The Hollywood Reporter», θα φορούν καρφίτσες για να προωθήσουν έναν άλλο σκοπό.

Τη βραδιά απονομής των Χρυσών Σφαιρών οι κινηματογραφικοί αστέρες φορούσαν καρφίτσες του κινήματος Time’s Up κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης στους χώρους εργασίας. Στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, σύμφωνα με όσα ανέφερε πηγή στο «The Hollywood Reporter», θα φορούν καρφίτσες για να προωθήσουν έναν άλλο σκοπό.

Μετά την πολύνεκρη ένοπλη επίθεση σε λύκειο της πόλης Πάρκλαντ στη Φλόριντα των ΗΠΑ, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 17 άνθρωποι, η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Everytown for Gun Safety», η οποία υποστηρίζει τον έλεγχο των όπλων και τάσσεται κατά της ένοπλης βίας (που ίδρυσε ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμεργκ), δημιούργησε ειδικές καρφίτσες για τους διάσημους που θα παραστούν στη βραδιά απονομής των σημαντικότερων βραβείων του Χόλιγουντ την Κυριακή.

Ένας «στιλίστας μόδας» ανέφερε στο «The Hollywood Reporter» ότι οι καρφίτσες έχουν σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και έχουν αποσταλεί σε βασικά πρακτορεία που εκπροσωπούν ταλέντα του Χόλιγουντ, ώστε να μπορούν να παραδοθούν στους stars προτού φτάσουν στο κόκκινο χαλί.

Παρόλο που δεν έχει γίνει γνωστό ποια μορφή θα έχουν οι καρφίτσες, το «The Hollywood Reporter» εικάζει ότι θα φέρουν το σύνθημα της οργάνωσης Everytown for Gun Safety, #NeverAgain.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024