Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Μεξικό
Ισχυρός σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους της Πόλης του Μεξικού νωρίς το πρωί της Κ.Δευτέρας, με πολλούς να βγαίνουν πανικόβλητοι στους δρόμους, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο Reuters.
Ισχυρός σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους της Πόλης του Μεξικού νωρίς το πρωί της Κ.Δευτέρας (ώρα Ελλάδας), με πολλούς να βγαίνουν πανικόβλητοι στους δρόμους,
δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο Reuters.
Το επίκεντρο του σεισμού των 6,1 βαθμών εντοπίστηκε στα 43 χλμ. ανατολικά της πολιτείας Οαχάκα και το βάθος του στα 10 χλμ., σύμφωνα με την Αμερικανική Γεωλογική Υπηρεσία (USGS).
Ο Εγκέλαδος ξαναχτύπησε μόλις μερικά 24ωρα μετά τον ισχυρό σεισμό των 7,2 Ρίχτερ στο Μεξικό.
Οι κάτοικοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους, σε κατάσταση πανικού. Προς το παρόν, πάντως, οι αρχές αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν τραυματίες.
Ο σεισμός των 7,2 Ρίχτερ το Σάββατο άφησε ένα εκατομμύριο νοικοκυριά χωρίς ρεύμα.
Αν και δεν υπήρξαν θύματα από τον σεισμό του Σαββάτου, ένα ελικόπτερο που μετέφερε αξιωματούχους στο επίκεντρο της ισχυρής δόνησης έπεσε, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 14 άτομα που βρίσκονταν στο έδαφος.
Διαβάστε επίσης:
in.gr
- Βασίλης Καρράς: Παίκτης από reality της Βουλγαρίας τον ενσαρκώνει και αποθεώνεται
- Χάρης Δούκας: «Βασικός στόχος του ΠΑΣΟΚ να φύγει η ΝΔ – Καμία συγκυβέρνηση με τη ΝΔ των υποκλοπών»
- Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία
- Εθνική Ελλάδας: Ο Ιταλός Κίφι σφυρίζει το φιλικό με την Παραγουάη
- ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Με Τασούλα, Ανδρέα και Καραϊσκάκη το νέο βίντεο για το συνέδριο
- Δική Τεμπών: Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του μοναδικού επιζώντος από το πρώτο βαγόνι

