Ψυχραιμία και νηφαλιότητα συνιστά ο Παπαδημούλης για Novartis
Ψυχραιμία και νηφαλιότητα αναφορικά με το σκάνδαλο Novartis συνιστά ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Σε όσους απειλούν, εκφοβίζουν ή μηνύουν δικαστές που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους βάσει του Συντάγματος, τους συστήνω να διαβάσουν τις ανακοινώσεις του Αρείου Πάγου και την, έστω και καθυστερημένη, ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων», με την οποία ζητείται «ψυχραιμία και νηφιαλιότητα», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε δήλωσή του προς το ευρωπαϊκό δίκτυο Euractiv σχετικά με το σκάνδαλο Novartis.
Σε δημοσίευμά του, το Euractiv αναφέρει πως το σκάνδαλο Novartis ανοίγει το «κουτί της Πανδώρας», καθώς οκτώ πρώην υπουργοί και δύο πρώην πρωθυπουργοί από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ενέχονται, με βάση τη δικογραφία, ενώ γίνεται αναφορά και στον επίτροπο Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Αβραμόπουλο, το όνομα του οποίου βρίσκεται επίσης στη σχετική δικογραφία.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Ο Κίλιαν Μέρφι και οι σκληροτράχηλοι «Peaky Blinders» από το Μπέρμινχαμ επιστρέφουν στις οθόνες μας
- Τσετσενία: Ο Καντίροφ δήλωσε ότι ουκρανικό drone έπληξε κτίριο στο Γκρόζνι – Δεν υπήρξαν θύματα
- Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις από Δευτέρα οι αγρότες – Ενισχύονται τα μπλόκα, μήνυμα παραμονής μέχρι τα Χριστούγεννα
- Μείωση των παραδόσεων Airbus τον Νοέμβριο μετά από τεχνικό πρόβλημα
- Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Τζαβέλλας
- Λιανικό εμπόριο δύο ταχυτήτων [γράφημα]

