Ορθάνοιχτο δείχνει το σενάριο να κάνει η ΑΕΚ μία ακόμα μεταγραφή στο
φινάλε του Ιανουαρίου, με αυτή να αφορά όπως φαίνεται μια περίπτωση
εξτρέμ. Θέση στην οποία υπάρχει κενό, το οποίο προς το παρόν καλύπτεται
με λύσεις εκ των έσω.
Ορθάνοιχτο δείχνει το σενάριο να κάνει η ΑΕΚ μία ακόμα μεταγραφή στο φινάλε του Ιανουαρίου, με αυτή να αφορά όπως φαίνεται μια περίπτωση εξτρέμ. Θέση στην οποία υπάρχει κενό, το οποίο προς το παρόν καλύπτεται με λύσεις εκ των έσω.
Ακόμα όμως η εν λόγω προσθήκη δεν είναι βέβαιη, αφού οι ιθύνοντες της Ένωσης δεν έχουν πάρει ξεκάθαρη απόφαση γύρω από αυτό το ζήτημα.
Πάντως μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί και εξετάζονται από την ΑΕΚ στα πλαίσια της ενίσχυσης των άκρων της είναι αυτή του Αλεξάντερ Τόνεφ. Του Βούλγαρου εξτρέμ της Κροτόνε, για τον οποίο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς Ένωσης.
Ο 28χρονος ακραίος είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, έχοντας καταγράψει 27 συμμετοχές. Ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Φροζινόνε, Άστον Βίλα, Σέλτικ, Λεχ Πόζναν και ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ν.Κιτσιγιάννης
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας