Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Από κρίσεις πανικού υποφέρει η Κένταλ Τζένερ

Από κρίσεις πανικού υποφέρει η Κένταλ Τζένερ

Στο πρόσωπο της Κένταλ Τζένερ μπορεί να δει κανείς όλα όσα θέλει ένα κορίτσι και πολύ περισσότερα, συμπεριλαμβανομένου και αυτό μιας καριέρας ενός επιτυχημένου μοντέλου.

Στο πρόσωπο της Κένταλ Τζένερ μπορεί να δει κανείς όλα όσα θέλει ένα κορίτσι και πολύ περισσότερα, συμπεριλαμβανομένου και αυτό μιας καριέρας ενός επιτυχημένου μοντέλου.

Η Κένταλ μιλάει στο Harper’s Bazaar και ποζάρει γυμνή «τυλιγμένη» μόνο με πολύ, πάρα πολύ νερό.

Όμως πίσω από το όμορφο πρόσωπο, η Κένταλ παραδέχεται ότι δίνει μία καθημερινή μάχη με το άγχος, και εξηγεί πως υποφέρει από πολύ έντονες κρίσεις πανικού που την ξυπνάνε μέσα στη νύχτα.

«Έχω ένα τέτοιο εξουθενωτικό άγχος, επειδή μου συμβαίνουν όλα αυτά, που κυριολεκτικά ξυπνάω μέσα στη νύχτα με φοβερές κρίσεις πανικού», δηλώνει στο περιοδικό.

«Τι τα προκαλεί όλα αυτά; Όλα είναι τόσο φρικτά, είναι δύσκολο να αναφέρω ένα πράγμα, νομίζω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από πολλή αγάπη. Αν δείτε στο διαδίκτυο ο ένας λέει τα χειρότερα για τον άλλον και είναι δύσκολο να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου. Είναι δύσκολο το να μην τρώγεσαι ζωντανός από όλη αυτήν την αρνητική ενέργεια», υποστήριξε.

Η Κένταλ και τα υπόλοιπα μοντέλα της γενιάς της έχουν κατηγορηθεί ότι δεν κοπιάζουν τόσο σκληρά όσο τα μοντέλα κατά το παρελθόν.

Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες τη βιομηχανία της μόδας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κάνει τη δουλειά του μοντέλου πολύ εύκολη στο να χτίσουν την καριέρα τους.

Ωστόσο η Κένταλ επιμένει ότι πρέπει να δουλεύει εξίσου σκληρά με τα μοντέλα του παρελθόντος.

«Πρέπει ακόμα να πηγαίνω στα κάστινγκ, να συναντάω τους φωτογράφους, πρέπει ακόμα να κάνω όλα όσα είναι απαραίτητα για να φτάσω εδώ που είμαι. Δεν έγιναν μόνο και μόνο επειδή ασχολούμαι με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», λέει.

«Εξακολουθώ να δουλεύω 12 ώρες την ημέρα, ακόμα μερικές φορές και για ολόκληρα 24ωρα, μερικές φορές πρέπει να κάνω όλα αυτά τα πράγματα. Δεν δουλεύουμε λιγότερο από τα μοντέλα της δεκαετίας του 1990», υποστηρίζει.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024