
Τραγωδία στη Λάρισα: Πατέρας πέθανε δίπλα στην κόρη του
Μια ανείπωτη τραγωδία συνέβη στην Αγιά της Λάρισας, την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν ένας 37χρονος άντρας, πυροσβέστης στο επάγγελμα έχασε τη ζωή του, λίγα λεπτά αφότου είχε βάλει τη μικρή του κόρη για ύπνο.
Μια ανείπωτη τραγωδία συνέβη στην Αγιά της Λάρισας, την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν ένας 37χρονος άντρας, πυροσβέστης στο επάγγελμα έχασε τη ζωή του, λίγα λεπτά αφότου είχε βάλει τη μικρή του κόρη για ύπνο.
Ο άτυχος άντρας ήταν πατέρας 2 παιδιών και από τα 2009 ανήκε στο Σώμα της Πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με τα συγγενικά του πρόσωπα ο 37χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο διαγνωσμένο πρόβλημα υγείας.
Το μοιραίο βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου πήγε στο δωμάτιο της κόρης του για τη βάλει για ύπνο όπως συνήθιζε κάθε βράδυ.
Λίγη ώρα αργότερα η γυναίκα του τον βρήκε στο κρεβάτι της κόρης του και θεώρησε ότι τον είχε πάρει ο ύπνος εκεί.
Δυστυχώς η αλήθεια ήταν διαφορετική και πολύ πιο σκληρή αφού ήταν ήδη νεκρός, όπως επιβεβαιώθηκε και τους γιατρούς στο κέντρο Υγείας που μεταφέρθηκε, πιθανώς προδομένος από την καρδιά του.
Τα αίτια του θανάτου του θα γίνουν γνωστά με το πόρισμα της νεκροψίας–νεκροτομής.
in.gr
- Μυελοδυσπλαστικά Σύνδρομα: Παθοφυσιολογία, διάγνωση και θεραπευτικές προσεγγίσεις
- Ζάρα Λάρσον: Ένα αστείο για την άμβλωση της κόστισε 3 εκατομμύρια δολάρια – «Ok, losers»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (7/4): Δράση με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα και Champions League
- Βασίλης Μάγγος: Αρχίζει η δίκη των αστυνομικών για τον ξυλοδαρμό και τα βασανιστήρια – «Να μη φιμωθεί η φωνή μας»
- Κίνηση: Καθυστερήσεις στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Χρήστος Λούλης: Όταν ήταν 20 χρόνων και έπαιξε στο Ρουκ Ζουκ με τη Μαίρη Μηλιαρέση
