Ταϊλάνδη: Ο Αη Βασίλης μοιράζει τα δώρα ιππεύοντας ελέφαντα
Τέσσερις ελέφαντες φορτωμένοι με δώρα επισκέφτηκαν σήμερα μαθητές στην Αγιουτάγια, την παλιά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, για να σκορπίσουν χαρά στα παιδιά ενόψει των Χριστουγέννων.
Τέσσερις ελέφαντες φορτωμένοι με δώρα επισκέφτηκαν σήμερα μαθητές στην Αγιουτάγια, την παλιά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, για να σκορπίσουν χαρά στα παιδιά ενόψει των Χριστουγέννων.
Οι ελέφαντες, μαζί με τους οδηγούς τους που ήταν ήταν ντυμένοι με στολές του Αη Βασίλη, πήγαν στο σχολείο Τζιρασαρτουιτάγια για να μοιράσουν παιχνίδια, μπαλόνια και κεράσματα στα παιδιά.
«Είμαι τόσο χαρούμενη σήμερα γιατί ελέφαντες έρχονται στο σχολείο και δίνουν δώρα», είπε η εννιάχρονη Πατσαραμόν Ουντομσάντι.
Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν ακόμη περισσότερο όταν είδαν τους ελέφαντες να κάνουν κάποιες χορευτικές φιγούρες, κουνώντας την ουρά από την μια πλευρά στην άλλη.
«Είναι τόσο ωραίο που μπορούν να συμμετέχουν στη δική μας γιορτή. Εμείς τη μοιραζόμαστε με αυτούς και οι Ταϊλανδοί μοιράζονται τις γιορτές τους με εμάς όπως το Σόνγκραν», δήλωσε η Ρίτα Λόρις, μια Βελγίδα που διδάσκει αγγλικά στην Ταϊλάνδη, αναφερόμενη στην ταϊλανδική Πρωτοχρονιά.
Songkran ονομάζεται η γιορτή για το ταϊλανδικό νέος έτος. Η ταϊλανδική Πρωτοχρονιά είναι στις 13 Απριλίου κάθε χρόνο αλλά η αργία περιλαμβάνει επίσης τις 14 και 15 Απριλίου. Η λέξη σημαίνει κυριολεκτικά «αστρολογικό πέρασμα», και μεταφορικά μεταμόρφωση ή αλλαγή.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Ιράν, Κίνα και Ρωσία σε κοινές ναυτικές ασκήσεις στα Στενά του Ορμούζ – Κλείνει η είσοδος, ελέγχεται η έξοδος
- Μαρία Αγγελακούδη: «Δεν της άξιζε αυτό το τέλος» – Συγκλονίζει φίλος της
- ΟΗΕ: Υιοθετήθηκε το ψήφισμα του ΣΑ ΟΗΕ για ανανέωση της αποστολής της ειρηνευτικής δύναμης στην Κύπρο
- ΗΠΑ: Η NASA ανέβαλε την επιστροφή της στη Σελήνη – Αιτία, οι κακές καιρικές συνθήκες
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Γαλλία
- Δημοσιεύθηκε email του Μασκ στον Έπσταϊν – «Πότε βολεύει να έρθω στο νησί σου» – «Θα στείλω ελικόπτερο»








