Θεσσαλονίκη: Οίκος ανοχής λειτουργούσε με πρόσχημα υπηρεσίες μασάζ
Παράνομο οίκο ανοχής, που λειτουργούσε με το πρόσχημα παροχής υπηρεσιών μασάζ, αποκάλυψε επιχείρηση αστυνομικών του τμήματος καταπολέμησης εμπορίας ανθρώπων, σε ισόγειο πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Για την υπόθεση συνελήφθησαν ο 50χρονος ιδιοκτήτης-διαχειριστής και η συνομήλικη υπεύθυνη της «επιχείρησης», σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.
Παράνομο οίκο ανοχής, που λειτουργούσε με το πρόσχημα παροχής υπηρεσιών μασάζ, αποκάλυψε επιχείρηση αστυνομικών του τμήματος καταπολέμησης εμπορίας ανθρώπων, σε ισόγειο πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν ο 50χρονος ιδιοκτήτης-διαχειριστής και η συνομήλικη υπεύθυνη της «επιχείρησης», σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.
Όπως ανακοινώθηκε, στον υπό έρευνα χώρο βρέθηκαν δύο γυναίκες, οι οποίες φαίνεται ότι εκδίδονταν επ’ αμοιβή και εναντίον τους βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.
Κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό 200 ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα του οίκου ανοχής, δύο χειρόγραφες ατζέντες σημειώσεων κι ένας ηλεκτρικός εκκενωτής (τέιζερ).
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Ισημερινός: Αναπτύσσονται 10.000 στρατιωτικοί για την αντιμετώπιση των συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός «8% – 14%»
