Εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το Νίκο Γκάλη
Τιμητική εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το Νίκο Γκάλη θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου στις 18:00, στο Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί αγώνας μπάσκετ με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών.
Τιμητική εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το Νίκο Γκάλη θα
πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου στις 18:00, στο Κλειστό Γήπεδο του
Αγίου Θωμά στο Μαρούσι. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί αγώνας
μπάσκετ με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών.
Η εκδήλωση με τίτλο «Nick Galis hall of famous game», γίνεται με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και με τη στενή συνεργασία του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, Δημήτρη Παπανικολάου.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί αγώνας με την ενεργό συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών.
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει από σήμερα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν ηλεκτρονικά μέσω της www.ticketmaster.gr. Κοστίζουν 10 ευρώ για τους ενήλικες και 5 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών. Το σύνολο του ποσού θα διατεθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στην «Κιβωτό του Κόσμου».
Ενόψει της εκδήλωσης, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 στις 6 το απόγευμα θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου, στο ξενοδοχείο King George στο Σύνταγμα, από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και το Δημήτρη Παπανικολάου, παρουσία του Νίκου Γκάλη.
Με αφορμή την φιλανθρωπική εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:«Είναι συγκινητικό και ταυτόχρονα τιμητικό για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ένας μύθος του αθλητικού στερεώματος να βρίσκεται κοντά μας σε μία εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα».
Ο Δημήτρης Παπανικολάου από την πλευρά του δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Πατούλη, την ΚΕΔΕ καθώς και το Δήμο Αμαρουσίου που στήριξε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Πάνω απ’ όλους όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω το μεγάλο Νίκο Γκάλη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης που θα έχει και έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα».
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Ξεκινά η ψυχρή εισβολή – Πού θα χιονίσει, πόσο θα κατρακυλήσει ο υδράργυρος
- Ιταλία: Δεκαοκτάχρονος μαχαιρώθηκε θανάσιμα από συμμαθητή του σε σχολείο της πόλης Λα Σπέτσια
- Παναθηναϊκός: Το μεσημέρι της Κυριακής (18/1) θα αφιχθεί στην Αθήνα ο Σαντίνο Αντίνο
- Προειδοποίηση ΗΠΑ για πιθανές στρατιωτικές ενέργειες σε Κεντρική και Νότια Αμερική
- Ουγκάντα: Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης καταγγέλλει απαγωγή από τον στρατό μετά την αμφισβητούμενη εκλογική ήττα
- Ο Ταραντίνο κάποτε απέρριψε την Τζένιφερ Λόρενς για έναν παράδοξο λόγο – Και δεν έφταιγε η Μάργκοτ Ρόμπι
