Άλλες δύο αεροπορικές εταιρείες «εγκαταλείπουν» τη Θεσσαλονίκη
Μετά την EasyJet, ακόμα δύο αεροπορικές εταιρείες ανακοίνωσαν τη ματαίωση δρομολογίων μέχρι νεωτέρας από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και την εκτέλεσή τους μέσω του αεροδρομίου της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος».
Μετά την EasyJet, ακόμα δύο αεροπορικές εταιρείες ανακοίνωσαν τη ματαίωση δρομολογίων μέχρι νεωτέρας από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και την εκτέλεσή τους μέσω του αεροδρομίου της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος».
Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τις εταιρείες Eurowings και Wizzair, όπως ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκεύη, το αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Σύμφωνα με το voria.gr, οιεταιρείες προχώρησαν στη συγκεκριμένη απόφαση λόγω των έργων που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα και μέχρι τις αρχές Μαρτίου στον κύριο διάδρομο προσαπογειώσεων του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης.
Η απόφαση αυτή έρχεται να προστεθεί σε αυτή της ματαίωσης των πτήσεων από την EasyJet στις 29 Νοεμβρίου, προκαλώντας αναστάτωση στους επιβάτες, οι οποίοι για τις πτήσεις της εταιρείας αναγκάζονται να μεταβούν είτε στην Αθήνα είτε στην Καβάλα.
Διαβάστε επίσης:
- Διορία της EasyJet μέχρι 21 Δεκεμβρίου για το «Μακεδονία»
- ΥΠΑ: Ασφαλής ο διάδρομος του αεροδρομίου Μακεδονία
in.gr
- Επεισόδιο του Γεωργούντζου με τον Σούλη Παπαδόπουλο μετά το Καλαμάτα-Μαρκό (vid)
- Επικοινωνία Φάμελλου με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ – «Κοινές ανησυχίες για την κατάσταση»
- Η μυστική έπαυλη του Έπσταϊν στο Νέο Μεξικό: Το «βρώμικο» Zorro Ranch στο μικροσκόπιο
- Μέση Ανατολή: Το κατά Μάριο Πλωρίτη φρενοκομείο
- Νέα Αριστερά: Η Ελλάδα δεν είναι προτεκτοράτο κανενός – Καμία εμπλοκή στον πόλεμο Τραμπ και Νετανιάχου
- Σα να παίζουν απο την αρχή…


