Με πολλές απουσίες η πρώτη προπόνηση της Εθνικής
Με απουσίες ολοκληρώθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών, εν όψει των αγώνων μπαράζ με την Κροατία για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Οι Καρνέζης, Γιαννιώτας, Μήτρογλου και Παπασταθόπουλος ήταν απόντες, καθώς αναμένεται να ενσωματωθούν στην αποστολή ως το τέλος της ημέρας.
Με απουσίες ολοκληρώθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών, εν όψει των αγώνων μπαράζ με την Κροατία για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.
Οι Καρνέζης, Γιαννιώτας, Μήτρογλου και Παπασταθόπουλος ήταν απόντες, καθώς αναμένεται να ενσωματωθούν στην αποστολή ως το τέλος της ημέρας.
Οι Τοροσίδης, Κουρμπέλης (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Ρέτσος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ όσοι διεθνείς αγωνίστηκαν την Κυριακή με τους συλλόγους τους, υποβλήθηκαν σε θεραπεία.
Ως προς τον Ρέτσο, ο άσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο για αυτό και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν αρνητικό.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η επιστήμη μίλησε: Η κοτόσουπα είναι το old time classic «φάρμακο»
- Καιρός: Τοπικές βροχές τη Δευτέρα – Έρχονται καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Με τη μεγάλη εξουσία έρχεται η μεγάλη ανασφάλεια – Γιατί τα ισχυρότερα κράτη φοβούνται περισσότερο;
- Horses: 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του το άλμπουμ της Πάτι Σμιθ ακούγεται ακόμα «επικίνδυνα ζωντανό»
- Ερωτικά σε κρίση; Οι δύο συνήθειες που μπαίνουν εμπόδιο στις σχέσεις
- Λίντια Φέρτσάιλντ: Όταν το DNA λέει ψέματα – Η σπάνια περίπτωση χιμαιρισμού που μπέρδεψε τη Δικαιοσύνη





