
Στοιχεία Μιούλερ που «καίνε» πρώην σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Τραμπ
Ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ έχει συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία για να ασκήσει δίωξη κατά του πρώην συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ, Μάικλ Φλιν και του γιου του, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News επικαλούμενο πηγές της έρευνας. Η ομάδα του Μιούλερ εξετάζει κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος, ψευδή κατάθεση σε ομοσπονδιακούς λειτουργούς και για τον ρόλο του Φλιν στην απομάκρυνση αντιπάλου του προέδρου της Τουρκίας από τις Ηνωμένες Πολιτείες έναντι εκατομμυρίων δολαρίων.
Ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ έχει συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία για να ασκήσει δίωξη κατά του πρώην συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ, Μάικλ Φλιν και του γιου του, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News επικαλούμενο πηγές της έρευνας.
Η ομάδα του Μιούλερ εξετάζει κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος, ψευδή κατάθεση σε ομοσπονδιακούς λειτουργούς και για τον ρόλο του Φλιν στην απομάκρυνση αντιπάλου του προέδρου της Τουρκίας από τις Ηνωμένες Πολιτείες έναντι εκατομμυρίων δολαρίων.
Ο Μιούλερ ενισχύει την πίεση επί του Φλιν μετά την απαγγελία κατηγοριών κατά του επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ Πολ Μάναφορτ, σύμφωνα με το NBC News.
Ο Μάικλ Φλιν υπηρέτησε επί 24ήμερο ως σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Τραμπ, αλλά αποπέμφθηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι παρουσίασε διαστρεβλωμένα τις επαφές του με ρώσο διπλωμάτη στον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικλ Πενς.
Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο διευκρίνισε ότι δικηγόροι του Φλιν και του γιου του Μάικλ Τ. Φλιν, που εργάσθηκε μαζί με τον πατέρα του, αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες. Το ίδιο και το γραφείο του Ρόμπερτ Μιούλερ.
ΑΠΕ/Reuters,in.gr
- Νίγηρας: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα στην έρημο αφού έπαθε βλάβη το φορτηγό που τους μετέφερε
- Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Κάρνεϊ σχεδιάζει μια συμμαχία χωρών που θα αντισταθούν στην προέλαση των μεγάλων της ΑΙ
- Ιράν: Δεν χρειάζεται συμφωνία για να πάρει το απεμπλουτισμένο ουράνιο, λέει ο Τραμπ
- Συνάντηση της Περιφέρειας Αττικής και μελών της Ιεράς Συνόδου
- Νέες κυρώσεις για την Κούβα, τον πρόεδρο Ντίαζ-Κανέλ και την οικογένεια Κάστρο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Βρείτε «με ένα κλικ» πού είναι ο φάκελος

