Μαδρίτη: Δίωξη κατά Πουτζδεμόντ για ανταρσία
Την άσκηση δίωξης για ανταρσία και κακοδιαχείρηση δημόσιου χρήματος ζήτησε τη Δευτέρα η ισπανική εισαγγελία, σε βάρος της πρώην καταλανικής κυβέρνησης.
Την άσκηση δίωξης για ανταρσία και κακοδιαχείρηση δημόσιου χρήματος ζήτησε τη Δευτέρα η ισπανική εισαγγελία, σε βάρος της πρώην καταλανικής κυβέρνησης.
Μεταξύ εκείνων στους οποίους ο γενικός εισαγγελέας της Ισπανίας καλεί να ασκηθεί δίωξη βρίσκεται ο Κάρλες Πουτζδεμόντ, καθώς και καθαιρεθέντες περιφερειακοί υπουργοί.
Από το πρωί του Σαββάτου, η κυβέρνηση της Ισπανίας έχει αναλάβει την απευθείας διακυβέρνηση της Καταλονίας, με τις περισσότερες αρμοδιότητες του προέδρου της καταλανικής κυβέρνησης να έχουν εκχωρηθεί στην αντιπρόεδρο της ισπανικής κυβέρνησης, Σοράγια Σάενθ δε Σανταμαρία.
in.gr
- Δώδεκα μήνες με τον Τραμπ: Η Ευρώπη αντιμέτωπη με δασμούς και πολιτική αβεβαιότητα
- Ράμμος για Φλώρινα: Θα τραγουδάμε ό,τι θέλουμε σε όποια γλώσσα θέλουμε
- Ύπνος: Τα δέκα λάθη που μπορούν να τον «χαλάσουν»
- Μακεδονικά φαντάσματα
- Σύρραξη και μπουνιές στο Πέλικανς – Σανς (vids)
- Φλόριντα: Ο Ζελένσκι συναντά τον Τραμπ – Τι θα ζητήσει και ποια η στάση της Ρωσίας
