Υπέγραψε το βιβλίο επισκεπτών του Blair House ο Τσίπρας
Το βιβλίο των επισκεπτών του Blair House, της κατοικίας που φιλοξενούνται οι επίσημοι προσκεκλημένοι του προέδρου των ΗΠΑ υπέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ολοκλήρωση της διαμονής του εκεί.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ολοκλήρωσε την επίσημη επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά τις συναντήσεις του με τον Αμερικανό πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο.
Αναχωρώντας από το Blair House, την κατοικία όπου φιλοξενούνται οι ηγέτες κρατών που είναι προσκεκλημένοι του Αμερικανού προέδρου, ο κ. Τσίπρας υπέγραψε το βιβλίο επισκεπτών του «επίσημου ξενώνα».
Τη σχετική φωτογραφία ανήρτησε ο Έλληνας πρωθυπουργός στον λογαριασμό του στο Twitter, με την υποσημείωση: «Υπογραφή στο βιβλίο επισκεπτών του Blair House στο οποίο δεχθήκαμε την Αμερικανική φιλοξενία».
Υπογραφή στο βιβλίο επισκεπτών του Blair House στο οποίο δεχθήκαμε την Αμερικανική φιλοξενία. pic.twitter.com/IhBTQcm7vb
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 19 Οκτωβρίου 2017
in.gr
- Ανδρουλάκης για την 25η Μαρτίου: Έχουμε χρέος να διατηρήσουμε τις αρχές και τις αξίες όσων θυσιάστηκαν για την πατρίδα
- Πρόστιμο στη Meta για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών στις πλατφόρμες της – Χιλιάδες ακόμα αγωγές περιμένουν
- Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Μήνυμα ισχύος και αποτροπής
- Η Αλεξάνδρα Ούστα, το αλκοόλ, οι γονείς και οι απώλειες
- Μητσοτάκης για την 25η Μαρτίου: Αναγκαιότητα η επένδυση στην εθνική άμυνα – Η Ελλάδα προχωρά σταθερά και τολμηρά μπροστά
- Ρόδος: Η κυρία Σοφία ετών 82, μαθήτρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ, παρέλασε περήφανα μπροστά σε χιλιάδες κόσμου
