Ανδρουλάκης: Η μονη επένδυση που φέρνει ο Τσίπρας είναι η αναβάθμιση των F-16
«Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και οι επαφές κορυφής που είχε με Τραμπ και Λαγκάρντ επιβεβαίωσαν τη διπλή γλώσσα που χρησιμοποιεί για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.
«Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και οι επαφές κορυφής που είχε με Τραμπ και Λαγκάρντ επιβεβαίωσαν τη διπλή γλώσσα που χρησιμοποιεί για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.
Συγκεκριμένα ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε για τον κ.Τσίπρα του… εξωτερικού, ο οποίος «εξήρε τον κρίσιμο και καθοριστικό ρόλο που παίζει το ΔΝΤ στην υπόθεση του ελληνικού χρέους και ότι η Ελλάδα προσβλέπει στην συνεργασία του».
«Ο Αλ. Τσίπρας… εσωτερικού, για προφανείς επικοινωνιακούς λόγους, ζητά την αποχώρηση του Ταμείου από το ελληνικό πρόγραμμα», συνέχισε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι «Η μοναδική πραγματική επένδυση που φέρνει από την Ουάσιγκτον είναι «αμερικανική» και αφορά την αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16 η οποία θα κοστίσει 2,4 δισ. ευρώ στον ελληνικό προϋπολογισμό».
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Συνταγή: Γαριδομακαρονάδα με ούζο και μάραθο
- «Οι Δύο Σύνοδοι»: Η Κίνα παρουσιάζει στον κόσμο το σχέδιό της για να κερδίσει το μέλλον
- Ισραηλινό σφυροκόπημα σε Ιράν και Λίβανο – Εκρήξεις στην Ιερουσαλήμ μετά από εκτόξευση ιρανικών πυραύλων
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για τον κουρκουμά και τα πολλαπλά οφέλη του
- Άστατος ο καιρός, με βροχές και περιορισμένη ορατότητα
- Μάικλ Σάντελ: Ο πεσιμιστής ακαδημαϊκός του Χάρβαρντ που αποδείχτηκε προφήτης


