ΠΝΟ: Προχωρά σε κινητοποιήσεις αν το κράτος πάρει την περιουσία του ΝΑΤ
Δυναμικές κινητοποιήσεις προαναγγέλλει σε ανοιχτή επιστολή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, εάν τελικά το κράτος αποφασίσει να πάρει στην κατοχή του την περιουσία του ταμείου τους, του ΝΑΤ.
Δυναμικές κινητοποιήσεις προαναγγέλλει σε ανοιχτή επιστολή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, εάντελικά το κράτος αποφασίσει να πάρει στην κατοχή του την περιουσία του ταμείου τους, του ΝΑΤ.
Το ζήτημα είναι φλέγον για την ΠΝΟ και αποτελεί ένα από τα θεμελιώδη αιτήματα του κλάδου, για το οποίο μάλιστα πραγματοποιήθηκε η εννιαήμερη απεργία της Ομοσπονδίας του 2016 και η πενθήμερη του 2017.
«Τυχόν υφαρπαγή οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου του ΝΑΤ, θα αποτελέσει απαρχή αντιδράσεων με ό,τι αυτό συνεπάγεται» προειδοποιούν τα μέλη της ομοσπονδίας και κάνουν λόγο για «ληστρική υφαρπαγή του συνόλου της ιδιοκτησίας των ακινήτων των ναυτεργατών και του ΝΑΤ».
Τα μέλη της ΠΝΟ είχαν ζητήσει από τους υπευθύνους να ερωτηθούν σε περίπτωση που το κράτος περνούσε στην κατοχή του την περιουσία του ΝΑΤ. Όπως καταγγέλλουν, χωρίς να έχει συνταχθεί η απαιτούμενη οικονομική μελέτη και χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το πώς αποκτήθηκαν, για ποιον σκοπό αποκτήθηκαν, και τι εξυπηρετούν τα εν λόγω ακίνητα, η κυβέρνηση προχωρά στην «άλωσή» τους.
in.gr
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»
- Η Ρωσία στοχεύει να στρατολογήσει πάνω από 400.000 στρατιώτες το 2026
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]
- Μπαλωθιές στο Ηράκλειο: Αδέσποτη σφαίρα κατέληξε σε διπλανό σπίτι
- Πίζα – Γιουβέντους 0-2: Χτίζει σερί η Μεγάλη Κυρία
