ΠΝΟ: Προχωρά σε κινητοποιήσεις αν το κράτος πάρει την περιουσία του ΝΑΤ
Δυναμικές κινητοποιήσεις προαναγγέλλει σε ανοιχτή επιστολή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, εάν τελικά το κράτος αποφασίσει να πάρει στην κατοχή του την περιουσία του ταμείου τους, του ΝΑΤ.
Δυναμικές κινητοποιήσεις προαναγγέλλει σε ανοιχτή επιστολή της η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, εάντελικά το κράτος αποφασίσει να πάρει στην κατοχή του την περιουσία του ταμείου τους, του ΝΑΤ.
Το ζήτημα είναι φλέγον για την ΠΝΟ και αποτελεί ένα από τα θεμελιώδη αιτήματα του κλάδου, για το οποίο μάλιστα πραγματοποιήθηκε η εννιαήμερη απεργία της Ομοσπονδίας του 2016 και η πενθήμερη του 2017.
«Τυχόν υφαρπαγή οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου του ΝΑΤ, θα αποτελέσει απαρχή αντιδράσεων με ό,τι αυτό συνεπάγεται» προειδοποιούν τα μέλη της ομοσπονδίας και κάνουν λόγο για «ληστρική υφαρπαγή του συνόλου της ιδιοκτησίας των ακινήτων των ναυτεργατών και του ΝΑΤ».
Τα μέλη της ΠΝΟ είχαν ζητήσει από τους υπευθύνους να ερωτηθούν σε περίπτωση που το κράτος περνούσε στην κατοχή του την περιουσία του ΝΑΤ. Όπως καταγγέλλουν, χωρίς να έχει συνταχθεί η απαιτούμενη οικονομική μελέτη και χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το πώς αποκτήθηκαν, για ποιον σκοπό αποκτήθηκαν, και τι εξυπηρετούν τα εν λόγω ακίνητα, η κυβέρνηση προχωρά στην «άλωσή» τους.
in.gr
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
