ΔΗΣΥ: Ανικανότητα της κυβέρνησης στις επενδύσεις
Με αναφορές στις περιπτώσεις του Ελληνικού και των Σκουριών οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατηγορούν την κυβέρνηση για ανικανότητα στον τομέα των επενδύσεων.
Για ανικανότητα στο πεδίο των επενδύσεων κατηγορούν την κυβέρνηση με επίκαιρη επερώτηση στη Βουλή, τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, με πρώτη υπογράφοντα τη Φώφη Γεννηματά, κάνοντας λόγω για ιδεοληπτικές εμμονές.
Επικαλούμενοι τις περιπτώσεις των επενδύσεων στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, αλλά και στις Σκουριές, οι επερωτώντες βουλευτές καταλογίζουν ανικανότητα στην κυβέρνηση, στο να προωθήσει ένα σχέδιο για την αύξηση του ΑΕΠ ανά γεωγραφική περιοχή και κλάδο της οικονομίας.
Την εγκαλούν δε, για τις συνεχείς ακυρώσεις σε ότι παραγωγικό και δημιουργικό -όπως αναφέρουν- επιχειρεί να σταθεί όρθιο στα χρόνια της κρίσης.
in.gr
- Η αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν είναι «το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί», λέει ο Τραμπ [βίντεο]
- Διαβάστε στα «Νέα Σαββατοκύριακο: Διαβολοβδομάδα
- Πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου στην Κούβα τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο
- Υπάρχουν ακόμα νομίσματα – καταφύγια; Οι ανατροπές σε δολάριο, γιεν, ελβετικό φράγκο
- Πράκτορες της ICE φέρονται να ψευδόρκησαν μετά τον πυροβολισμό μετανάστη από τη Βενεζουέλα στο πόδι
- Ουγγαρία: Τουλάχιστον τέσσερις οι νεκροί από την πυρκαγιά στις εργατικές κατοικίες στη Βουδαπέστη
