
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης των βομβών στον Ασπρόπυργο
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης των δύο βομβών στο χώρο της 112 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στον Ασπρόπυργο.
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης των δύο βομβών στο χώρο της 112 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στον Ασπρόπυργο.
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου, μεταξύ άλλων, συνεχάρη τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, για την άρτια οργάνωση της επιχείρησης.
«Τόνωσαν την εμπιστοσύνη και τη σιγουριά του λαού μας, στις ικανότητες και την αποφασιστικότητα, με την οποία προασπίζονται την ακεραιότητα της χώρας και την ασφάλεια των πολιτών, έναντι εχθρών και κινδύνων, εσωτερικών και εξωτερικών», είπε και πρόσθεσε ότι «η άψογη συνεργασία του δήμου μας, με τις Ένοπλες Δυνάμεις, με την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και κάθε άλλο αρμόδιο, για την Πολιτική Προστασία, απέδειξε ότι, Δημοτική Αρχή, δημοτικοί υπάλληλοι και πολίτες, είμαστε σε ετοιμότητα να αναλάβουμε το μερίδιο που μας αναλογεί, σε οποιαδήποτε συντονισμένη προσπάθεια, που αφορά στη ζωή, στην υγεία και στην περιουσία του πολίτη».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΑΠΘ: Επίθεση κατά του αντιπρύτανη Μιχαηλίδη καταγγέλλουν οι πρυτανικές αρχές
- Βενεζουέλα: Προσγειώθηκε στο Καράκας η πρώτη απευθείας εμπορική πτήση από τις ΗΠΑ τα τελευταία 7 χρόνια
- Ιταλία: Επιβάτιδα γέννησε σε πτήση από το Ντακάρ προς τη Ρώμη
- Γάζα: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ «καταδικάζει» τον Global Sumud Flotilla
- ΟΗΕ: Η Ελλάδα στηρίζει τη Συνθήκη για τη Μη Διάδοση των Πυρηνικών Οπλων
- Αταμάν: «Ήταν 10 αστυνομικοί μπροστά από τα αποδυτήριά μας»
