ΑΑΔΕ: Παρέλαβε 4 μηχανήματα X- rays, ενισχύει τα όπλα κατά του λαθρεμπορίου
Η ΑΑΔΕ με στόχο την ενίσχυση των μέσων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου παρέλαβε 4 μηχανήματα X-rays, μετά τη διενέργεια σχετικού διαγωνισμού. Τα μηχανήματα αυτά θα εγκατασταθούν στα Τελωνεία, Γ΄ Πειραιά, Α΄ Θεσσαλονίκης, Κήπων και Κακαβιάς.
Η ΑΑΔΕ με στόχο την ενίσχυση των μέσων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου παρέλαβε 4 μηχανήματα X-rays, μετά τη διενέργεια σχετικού διαγωνισμού. Τα μηχανήματα αυτά θα εγκατασταθούν στα Τελωνεία, Γ΄ Πειραιά, Α΄ Θεσσαλονίκης, Κήπων και Κακαβιάς.
Eιδικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, με στόχο την ενίσχυση των μέσων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου και την εξασφάλιση κανόνων ίσου ανταγωνισμού στην αγορά, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων προχωρά στη μεγέθυνση του οπλοστασίου της.
Την περασμένη εβδομάδα παρελήφθησαν τα 4 μηχανήματα X- rays, μετά τη διενέργεια σχετικού διαγωνισμού, τα οποία και βρίσκονται σε αποθήκη του ΟΛΠ. Μετά από ειδικά τεστ, που θα κάνει η ανάδοχη εταιρεία, 40 τελωνειακοί (10 από κάθε Τελωνείο στο οποία θα οδηγηθούν τα μηχανήματα), θα περάσουν από ειδική εκπαίδευση έως και το δεύτερο 10 ήμερο του Οκτωβρίου. Στη συνέχεια τα μηχανήματα αυτά θα εγκατασταθούν στα Τελωνεία, Γ΄ Πειραιά, Α΄ Θεσσαλονίκης, Κήπων και Κακαβιάς.
Παράλληλα, προστίθεται στην ανακοίνωση, βρίσκονται στην τελική φάση οι διαδικασίες υπαγωγής της προμήθειας άλλων 12 μηχανημάτων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
«Πρόκειται για 8 αυτοκινούμενα, 2 σταθερά και 2 για σιδηροδρομικά βαγόνια εμπορευματοκιβωτίων. Αμέσως μετά θα γνωστοποιηθούν οι τεχνικές προδιαγραφές, ώστε να εκδηλώσουν ενδιαφέρον όσες εταιρείες το επιθυμούν».
- Πλακιάς: Πριν από τρία χρόνια μπάζωσαν τα παιδιά μας, σήμερα μπάζωσαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μας
- Τα 40 καράτια του Πεπ Γκουαρντιόλα
- Απεργία ταξί: Στιγμές μεγάλης έντασης στο Σύνταγμα – Προπηλακισμός αυτοκινητιστή που δεν απεργούσε
- Πάτρα: Τροχαίο με έναν νεκρό στα Βραχνέικα – Σφοδρή σύγκρουση δυο ΙΧ
- Tα μαύρα δόντια επιστρέφουν κόντρα στα δυτικά πρότυπα ομορφιάς
- Αποχαιρέτησε τη Σεβίλλη ο Αλμέιδα: «Φεύγω με την ηρεμία ότι έδωσα τα πάντα για αυτό το έμβλημα»
