Έφοδος του FBI και στο σπίτι του πρώην επικεφαλής στην εκστρατεία του Τραμπ
Στελέχη του FBI είχαν κάνει, όπως αποκαλύπτει η Washington Post, έφοδο στο σπίτι του Πολ Μάναφορτ, πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, στο πλαίσιο της ειδικής έρευνας για τη φερόμενη ρωσική εμπλοκή πριν τις αμερικανικές κάλπες. Η έφοδος έγινε μία ημέρα μετά την οικοθελή συνάντησή του με επιτροπή Γερουσιαστών.
Στελέχη του FBI είχαν κάνει, όπως αποκαλύπτει η Washington Post, έφοδο στο σπίτι του Πολ Μάναφορτ, πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, στο πλαίσιο της ειδικής έρευνας για τη φερόμενη ρωσική εμπλοκή πριν τις αμερικανικές κάλπες.
Η έφοδος είχε γίνει στις 26 Ιουλίου, δηλαδή μία ημέρα μετά την οικοθελή συνάντησή του με επιτροπή Γερουσιαστών, όπως αναφέρει το δημοσίευμα την Τετάρτη.
Κατά την έφοδο -η οποία μάλιστα διενεργήθηκε ξημερώματα- φέρονται να κατασχέθηκαν και έγγραφα.
O Πολ Μάναφορτ είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα που έχουν μπει στο στόχαστρο της ειδικής έρευνας για τη φερόμενη ρωσική εμπλοκή. Μαζί του βρίσκονται και σχεδόν όλοι οι κεντρικοί συνεργάτες του Τραμπ -μεταξύ τους, ο γιος του και ο γαμπρός του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σέρρες: Στο μηδέν και πάλι οι έρευνες για τον αγνοούμενο πυροσβέστη
- Κρήτη: Τρεις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης το Σάββατο – 209 μετανάστες μεταφέρθηκαν σε λιμάνια
- Πώς η εξαφάνιση της «Πτήσης 19» το 1945 τροφοδότησε τον μύθο του Τριγώνου των Βερμούδων
- LIVE: Τσέλσι – Άστον Βίλα
- Ρωσία: Αναχαίτισε 111 ουκρανικά drones – 8 πάνω από την Μόσχα – μέσα σε διάστημα τριών ωρών
- Ξανά στην κορυφή η Άρσεναλ (2-1), τρίτη σερί νίκη για την Λίβερπουλ (2-1)