
Εκτροχιασμός εμπορικής αμαξοστοιχίας κοντά στη Λάρισα
Εμπορική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη εκτροχιάστηκε στη Φθιώτιδα, γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο ύψος της Καλλιπεύκης Δομοκού, με αποτέλεσμα να κλείσει η σιδηροδρομική γραμμή.
Εμπορική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη εκτροχιάστηκε στη Φθιώτιδα, γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο ύψος της Καλλιπεύκης Δομοκού, με αποτέλεσμα να κλείσει η σιδηροδρομική γραμμή.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, από τη στιγμή εκείνη τα δρομολόγια Λιανοκλάδι – Παλαιοφάρσαλος εκτελούνται με λεωφορεία.
Λόγω του δύσβατου του σημείου και των πολλών βαγονιών της αμαξοστοιχίας η ζημιά πολύ δύσκολα θα αποκατασταθεί μέσα στην ημέρα και μέχρι τότε το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται με λεωφορεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βαθμολογία Euroleague: Νίκησαν Ζαλγκίρις, Ερυθρός Αστέρας, έχασε έδαφος ο Παναθηναϊκός
- Euroleague: Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής – Ολα τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
- Κυκλοφόρησαν τα πρώτα σχέδια της «Αψίδας του Τραμπ» ή αλλιώς «Αψίδα της Ανεξαρτησίας»
- Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα 1-1: Γκέλαρε και έμεινε στο -6 από την Μπαρτσελόνα
- Γουέστ Χαμ – Γουλβς 4-0: Δύο γκολ ο Μαυροπάνος, βήμα σωτηρίας για τα «σφυριά» (vid)
