Διοικητικοί δικαστές: Αυτοσυγκράτηση για την προστασία του κράτους δικαίου
Μία ακόμα παρέμβαση για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη Δικαιοσύνη, αυτή τη φορά από τους διοικητικούς δικαστές. Σε ανακοίνωσή τους καταδικάζουν «απερίφραστα τις αντιθεσμικές και επικίνδυνες επιθέσεις σε βάρος της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της» και συστήνουν αυτοσυγκράτηση.
Μία ακόμα παρέμβαση για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη Δικαιοσύνη, αυτή τη φορά από τους διοικητικούς δικαστές.
Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών ζητά «αυτοπεριορισμό και αυτοσυγκράτηση προκειμένου να προστατευτεί το κράτος δικαίου στη χώρα», ενώ «καταδικάζει απερίφραστα τις αντιθεσμικές και επικίνδυνες επιθέσεις σε βάρος της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Απέτυχε» το πρόγραμμα καθαρισμού του Έβερεστ – Η κορυφή του κόσμου έγινε χωματερή
- Ο βοηθός του Ομπράντοβιτς τα έβαλε με την Παρτιζάν: «Ξαφνικά βρήκε χρήματα για έναν παίκτη όπως ο Πέιν»
- Σοκ στην Ιταλία μετά τον θάνατο μητέρας και κόρης από τροφική δηλητηρίαση – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Τράπεζες: Αλλαγές στις συναλλαγές λόγω Πρωτοχρονιάς
- Δήμαρχος Σερρών: «Καμία μόλυνση στο νερό-Προληπτική η απαγόρευση της πόσης»
- Ανάβει… φωτιές η «Tuttosport»: «Πωλείται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός» (pic)
