«Δεν θέλω λουλούδια, θέλω βιβλία» λέει ο πρωθυπουργός της Ινδίας
Λάτρης των βιβλίων είναι ο πρωθυπουργός της Ινδίας, ο οποίος δηλώνει πως στα ταξίδια του μέσα στην Ινδία δεν θέλει να λαμβάνει λουλούδια, αλλά βιβλία.
Λάτρης των βιβλίων είναι ο πρωθυπουργός της Ινδίας, ο οποίος δηλώνει πως στα ταξίδια του μέσα στην Ινδία δεν θέλει να λαμβάνει λουλούδια, αλλά βιβλία.
Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών τονίζει προς τους τοπικούς κυβερνήτες, ότι ο πρωθυπουργός δεν θα δεχτεί μπουκέτα κατά τη διάρκεια των περιηγήσεών του στην Ινδία.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ναρέντα Μόντι δηλώνει την προτίμησή του στα βιβλία.
Τον Ιούνιο σε ραδιοφωνικό σταθμό είχε πει: «Η διάρκεια ζωής μιας ανθοδέσμης είναι πολύ σύντομη. Την παίρνεις στα χέρια σου για μια στιγμή και μετά την αφήνεις. Αντίθετα ένα βιβλίο γίνεται μέρος του σπιτιού σου, μέρος της οικογένειάς σου»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα «κάλαντα» της Πρωτοχρονιάς στον Γεωργιάδη – «Στο πόδι» οι εργαζόμενοι στο ΓΝ «Έλενα» για να υποδεχθούν τον υπουργό
- Ταϊβάν: Σεισμός 7 βαθμών σημειώθηκε σε περιοχή στα βορειοανατολικά της νήσου
- Πάρμα – Φιορεντίνα 1-0: Ο Σόρενσεν «εκτέλεσε» τους Βιόλα
- Συνάντηση Νετανιάχου-Τραμπ την Δευτέρα στη Φλόριντα – Συνομιλίες για τη δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα
- Τουρκία: Λεωφορείο έπεσε σε χαντάκι – Τρεις νεκροί και 10 τραυματίες
- Όταν οι προσωπικές φωτογραφίες ενός Ελβετού φωτογράφου από τον μήνα του μέλιτος προκάλεσαν σκάνδαλο






