
Η ΕΤΕπ διαψεύδει «εποπτικό ρόλο» στο επιχειρησιακό σχέδιο της ΔΕΗ
Η ΔΕΗ διέψευσε πληροφορίες ότι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), που αποτελεί τον μεγαλύτερο ξένο πιστωτή της Επιχείρησης, αναλαμβάνει εποπτικό ρόλο σε ό,τι αφορά στην κατάρτιση του επιχειρησιακού της σχεδίου, το οποίο εμπεριέχει και τη «λίστα» με τις μονάδες που θα διατεθούν προς πώληση.
Η ΔΕΗ διέψευσε πληροφορίες ότι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), πουαποτελεί τον μεγαλύτερο ξένο πιστωτή της Επιχείρησης, αναλαμβάνει εποπτικό ρόλο σε ό,τι αφορά στην κατάρτιση του επιχειρησιακού της σχεδίου, το οποίο εμπεριέχει και τη «λίστα» με τις μονάδες που θα διατεθούν προς πώληση.
«Η ΕΤΕπ θα συμμετέχει σε επιτροπή που θα συστήσει η ΔΕΗ μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2017 προκειμένου να παρακολουθεί τις εξελίξεις κατά την κατάρτιση του Επιχειρησιακού Σχεδίου της επιχείρησης. Η ΕΤΕπ δεν θα έχει καμία αρμοδιότητα στη λήψη αποφάσεων σχετικά με το Επιχειρησιακό Σχέδιο καθώς και σε σχέση με αποφάσεις στο πλαίσιο άσκησης διοίκησης από την ΔΕΗ», διευκρινίζουν σχετικά πηγές της ΕΤΕπ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κωνσταντινούπολη: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες στο προξενείο του Ισραήλ – Τι γνωρίζουμε για τους δράστες
- Θανάσης Πετσάλης-Διομήδης: Ο Μακρυγιάννης δεν είναι γλώσσα, είναι ύφος
- Η κλιματική κρίση και επισιτιστική ασφάλεια στο επίκεντρο της τοπικής αυτοδιοίκησης
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Αταμάν ο Γκραντ για το ματς με τη Μπαρτσελόνα
- Η Αθήνα επιλογή της World Athletics ως έδρα του επερχόμενου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου
- Ρώτησα την AI για τα σκάνδαλα που ταλανίζουν την κυβέρνηση – Μας πήραν χαμπάρι και οι μηχανές



