Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το σίκουελ του Fantastic Beasts ξεκίνησε γυρίσματα στο Λονδίνο

Το σίκουελ του Fantastic Beasts ξεκίνησε γυρίσματα στο Λονδίνο

Σε Λονδίνο και Παρίσι ταξιδεύει η παραγωγή του Fantastic Beasts για το σίκουελ της ταινίας, σε σενάριο Τζόαν Ρόουλινγκ και σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γέιτς. Τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας της σειράς -συνολικά θα δούμε πέντε- ξεκίνησαν τη Δευτέρα στο Στούντιο Λίβεσντεν έξω από το Λονδίνο.

Αγγελική Στελλάκη

Σε Λονδίνο και Παρίσι ταξιδεύει η παραγωγή του Fantastic Beasts για το σίκουελ της ταινίας, σε σενάριο Τζόαν Ρόουλινγκ και σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γέιτς.

Τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας της σειράς -συνολικά θα δούμε πέντε- ξεκίνησαν τη Δευτέρα στο Στούντιο Λίβεσντεν έξω από το Λονδίνο.

Το σίκουελ αναμένεται να κινηθεί ακόμα πιο βαθιά σε μία σκοτεινή περίοδο των μάγων, καθώς σε αυτό βλέπουμε την άνοδο του μάγου Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ, τον οποίο ερμηνεύει ο Τζόνι Ντεπ.

Στο σίκουελ της ταινίας μεταφέρει τη δράση από την Νέα Υόρκη στην Ευρώπη και η παρέα της πρώτης ταινίας (Νιούτ, Τίνα, Κουίν και Τζέικομπ) θα ενώσει ξανά τις δυνάμεις της για να αντιμετωπίσει τον ισχυρό μάγο και να βοηθήσει τον Άλμπους Ντάμπλντορ.

Τον Ντάμπλντορ σε νεαρή ηλικία θα ερμηνεύσει ο Τζουντ Λο.

Πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών είναι ο Νιούτ Σκαμάντερ (τον ερμηνεύει ο Έντι Ρέντμεϊν). Στο σίκουελ της ταινίας θα κάνουν την εμφάνισή τους νέα πρόσωπα από τον κόσμο των μάγων.

Η υπόθεση έχει ως εξής: «Όπως υποσχέθηκε ότι θα κάνει, ο Γκρίντελβαλντ έκανε μια δραματική απόδραση και συγκεντρώνει όλο και περισσότερους υποστηρικτές για τον σκοπό του –το να κάνει τους μάγους να επικρατήσουν σε όλα τα μη μαγικά όντα. Ο μόνος που θα μπορούσε να τον βοηθήσει είναι ο μάγος που παλιά αποκαλούσε ως τον καλύτερό του φίλο, ο Άλμπους Ντάμπλντορ. Ο Ντάμπλντορ θα χρειαστεί τη βοήθεια του μάγου που είχε αποκρούσει τον Γκρίντελβαλντ άλλη μία φορά, τον πρώην μαθητή του Νιούτ Σκαμάντερ. Η περιπέτεια φέρνει ξανά κοντά τον Νιούτ με την Τίνα, την Κουίν και τον Τζέικομπ, αλλά η αποστολή του θα δοκιμάσει την πίστη τους καθώς αντιμετωπίζουν νέους κινδύνους σε έναν ολοένα και πιο επικίνδυνο και διχασμένο μαγικό κόσμο».

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2018.

Γιατί τα «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» είναι μια πολιτική ταινία

Ο Τζουντ Λο θα ερμηνεύσει τον Άλμπους Ντάμπλντορ στα «Φανταστικά Ζώα 2»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024