Δύο τροχαία με τουριστικά λεωφορεία σε Θεσσαλονίκη και Πύργο
Καλά στην υγεία τους είναι ο οδηγός και οι πέντε επιβάτες λεωφορείου, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Τίρανα-Καλαμάτα, όταν το όχημα εξετράπη της πορείας του. Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη, ευτυχώς χωρίς θύματα.
Καλά στην υγεία τους είναι ο οδηγός και οι πέντε επιβάτες λεωφορείου, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Τίρανα-Καλαμάτα, όταν το όχημα εξετράπη της πορείας του, λίγο πριν φθάσει στην πόλη του Πύργου.
Τη στιγμή που το λεωφορείο βρισκόταν στο 91ο χιλιόμετρο της ΕΟ Πατρών-Πύργου, εξετράπη για άγνωστους λόγους από την πορεία του και έπειτα από λίγα μέτρα προσέκρουσε πάνω σε κολώνες φωτισμού και στο διαχωριστικό διάζωμα.
Μέσα από το λεωφορείο, το οποίο έχει υποστεί υλικές ζημιές, κατάφεραν να βγουν σώοι οι επιβάτες και ο οδηγός, ενώ στο σημείο του ατυχήματος έφθασαν αμέσως πυροσβέστες, αστυνομικοί και πληρώματα του ΕΚΑΒ.
Ατύχημα και στη Θεσσαλονίκη
Φωτιά ξέσπασε σε εν κινήσει τουριστικό λεωφορείο, στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς ανατολικά, στο ύψος του κόμβου Νεαπόλεως.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομική και πυροσβεστική δύναμη, αποτελούμενη από 13 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, η οποία κατέσβησε τη φωτιά, που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Οι 30 επιβαίνοντες, υπήκοοι ΠΓΔΜ είναι όλοι καλά στην υγεία τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δύο χρόνια προετοίμαζε την εξαφάνισή της η 16χρονη Λόρα – Στο εξωτερικό ερευνούν οι αρχές
- Κουτσούμπας: Τους ενοχλεί η μαζικότητα των αγώνων και το ανεβασμένο κύρος του ΚΚΕ μέσα σε αυτούς
- Δρομείς από όλο τον κόσμο συρρέουν σε ένα μικρό χωριό της Κρήτης για το Cretan Backyard Ultra
- «Μηδενική προπώληση, βανδαλισμοί και αποκλεισμός της Ιβάνκα» – Φιάσκο της χρονιάς το ντοκιμαντέρ της Μελάνια Τραμπ;
- Χιμένεθ για την αλλαγή του Μορόν και την απουσία των Άλβαρο και Ρόουζ
- Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της Λόρας – Η μαρτυρία συμμαθήτριας και η αλλαγή σχολείου που ερευνά η Αστυνομία
