Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
20 λόγοι για να μην τον παντρευτείς

20 λόγοι για να μην τον παντρευτείς

...

Παρακάτω είναι η λίστα με τις 20 συμπεριφορές που αποδεικνύουν ότι μάλλον δεν είναι ο κατάλληλος για γάμους και παντρειές. Τηρουμένων των αναλογιών, πάρτε τις αποφάσεις σας.
1
Ύποπτες προμήθειες
Αν στο σπίτι του διατηρεί ένα ολόκληρο συρτάρι με οδοντόβουρτσες μάλλον δεν είναι από απλή ψυχαναγκαστική μανία με τη καθαριότητα της στοματικής του κοιλότητας. Τα καχύποπτα σενάρια θέλουν μια τέτοια κατάσταση συνώνυμη με τον άνδρα καβάτσα: κάθε βράδυ και άλλη «φιλοξενούμενη» για την οποία έχει προβλέψει και μια οδοντόβουρτσα. Κύριος, σωστός!
2
Της νύχτας τα καμώματα
Αν δεν το έχετε δει ποτέ στο φως της ημέρας παρά μόνο βραδινές ώρες –και όχι όλες –ας το ξανασκεφτείτε. Τι κάνει κάθε μέρα, όλη μέρα; Γιατί σας έχει εντάξει στα εφηβικά ή kinky ραντεβού του; Καλά, σταματήστε να αναρωτιέστε και βουρ για τον επόμενο.
3
Καθρέφτη καθρεφτάκι μου
Καλό πράγμα να περιποιείται ένας άνδρας τον εαυτό του αλλά με μέτρο. Αν περνάει ατελείωτες ώρες μπροστά στον καθρέφτη υπάρχει πρόβλημα. Η ωραιοπάθεια στον άνδρα δείχνει ανασφάλεια και κυρίως ελάχιστη διάθεση να ασχοληθεί με εσάς –που όσο να πεις το θέλετε το κοπλιμέντο σας. Αν περνάει καλύτερα με τον εαυτό του ας μείνει με αυτόν.
4
Βιβλίο, ούτε για διακοσμητικό
Δεν είπαμε να είναι δανειστική βιβλιοθήκη το σπίτι του αλλά η ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων είναι δείγμα πνευματικής καλλιέργειας –βασικό στοιχείο του άνδρα που θα μοιραστείτε την ζωή σας μαζί του.
5
«Είμαι πολύ ωραίος τύπος»
Και όλη η βραδιά πάει θαύμα με τα πάντα να σας οδηγούν απευθείας στην κρεβατοκάμαρα του για να ολοκληρωθεί αυτή η ωραία ατμόσφαιρα. Και εκεί τα πάντα χαλάνε γιατί στο κομοδίνο του υπάρχει μια κορνίζα με αυτόν να ποζάρει όλο λάγνα γοητεία. Τι; Ακόμη το σκέφτεστε; Οπισθοχώρηση τώρα. Ο τύπος θεωρεί τον εαυτό του το κέντρο του κόσμου, ας μην τον ενοχλήσετε.
6
Κολλημένος με την μπάλα
Το ποδόσφαιρο είναι αγαπημένη ανδρική συνήθεια αλλά η πόρωση είναι μια άλλη ιστορία. Το να αφιερώνει απεριόριστο χρόνο και χρήμα να ταξιδεύει όπου παίζει η «θρησκεία» και να χαμογελάει ή να μουτρώνει ανάλογα με το σκορ είναι κομματάκι εκνευριστικό. Έχουμε και με πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθούμε.
7
Μαλωμένος με το χιούμορ
Άνθρωπος που δεν γελάει ή δεν σας κάνει να γελάτε «δεν κάνει» γενικά. Το χιούμορ είναι σέξι και βασικό στοιχείο για να έχετε τον πολυπόθητο ανθόσπαρτο βίο.
8
Κολλημένος με την πολιτική
Οι φανατισμένοι με μια πολιτική παράταξη είναι συνήθως άνθρωποι που δυσκολεύονται και να συζητήσουν με ηρεμία, λογική και αντικειμενικότητα –σε όλα τα ζητήματα.
9
Ο ορός της αλήθειας
Το να μην λέει ψέματα είναι μια καλή αρχή αλλά για να έχει καλή συνέχεια θα πρέπει και να μην αποκρύπτει την αλήθεια. Αν, δηλαδή, «ξεχάσει» να σας πει ότι τελικά το προηγούμενο βράδυ δεν κοιμήθηκε αλλά πήγε με τα φιλαράκια για μπύρες λαμβάνεται –ω, ναι – ως ψέμα. Και από τα μικρά καθημερινά, εύκολα θα περάσει στα σημαντικά. Κάτι σαν εθισμός.
10
87 κιλά, να το αφήσω;
Το να τρώει υγιεινά και να μην διαμορφώνει αργά και σταθερά την γνωστή «μπάκα» είναι στα πολύ υπέρ του. Το να έχει αντί για pochette τον θερμιδομετρητή δεν είναι. Αυτά είναι γυναικεία πράγματα, μην μπερδευόμαστε. Η άθληση και η σωστή διατροφή μαρτυρούν έναν άνθρωπο που του αρέσει το ωραίο, του αρέσει να σας αρέσει. Απόλυτα θετικό στοιχείο. Αλλά το καθημερινό ζύγισμα, η υστερία για τα γραμμάρια και κυρίως η αηδία στο βλέμμα του όταν εσείς απολαμβάνετε πλήρως απενοχοποιημένες το παγωτάκι σας είναι δράμα. Άλλωστε, ξενέρωτο φαγητό ξενέρωτο κρεβάτι.
11
Παλιμπαιδισμοί
Η παιδικότητα και η ανεμελιά είναι επιθυμητά χαρακτηριστικά γιατί πολλές φορές με αυτόν τον τρόπο θα σας βοηθά και εσάς να χαλαρώνετε. Αλλά το να κατεβάζει μούτρα που δεν θα βρεθείτε το βράδυ γιατί έχετε δουλειά είναι υπό σκέψη συμπεριφορά. Όπως και να αποφασίζει να τσακωθείτε μπροστά στους φίλους σας, να πει όλα τα παράπονα του για εσάς την Κυριακή στην μητέρα σας αλλά και να σας παίρνει 500 φορές τηλέφωνο ενώ σαφώς του έχετε επισημάνει ότι είστε σε meeting. Τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία.
12
Social media, αγάπη μου

Τα σχόλια περιττεύουν. Το να έχεις δίπλα σου ένα αποχαυνωμένο τύπο καταγοητευμένο με ότι έχει οθόνη είναι μη παραγωγικό επικοινωνιακά. Κάθε κουβέντα διακόπτεται για να δούμε τι παίζει στο twitter. Ενίοτε, δε, το λες και καχύποπτο –ξέρετε τι γίνεται σε αυτά του διαδικτυακά πίτσι πίτσι….Τα φλερτ πάνε και έρχονται.
13
Ο φίλος μου ο Λευτεράκης
Το βράδυ θα βγει με κάτι φίλους –που δεν κάθεται ποτέ να γνωρίσετε και που να σου εξηγώ τώρα – και θα πάνε κάπου και θα γυρίσουν κάποια στιγμή. Αυτήν την στιγμή, πέστε του bye bye love. Κάποτε, κάπου ίσως τα ξαναπείτε.
14

Πάνω απ’ όλα, η μανούλα

Είναι 35, χωρίς οικονομικό πρόβλημα και μένει με την μανούλα του χωρίς αυτή να είναι άρρωστη και να χρειάζεται βοήθεια. Είναι απλά που αυτός χρειάζεται τις υπηρεσίες της μανούλας του και κατά συνέπεια τις δικές σας. Άνδρας που δεν έχει μείνει μόνο του δεν ξέρει να αυτοσυντηρείται και άρα να εκτιμά τον κόπο που απαιτείται για να παραμένει το σπίτι καθαρό αλλά και να σας δικαιολογεί όταν από την κούραση δεν μπορείτε να πλύνετε τα πιάτα.
15

Ένας cowboy σπίτι σας

Αν δεν είναι κυνηγός, προφανώς και δεν έχει κανένα λόγο να έχει συλλογή με όπλα. Τα βίαια ένστικτα δυστυχώς κάποια στιγμή θα βγουν στην επιφάνεια. Ας φυλαγόμαστε καλύτερα. Δεν είναι να παίζεις με αυτά.
16
Συναισθηματική σύγχυση
Αν η συμπεριφορά του εμπεριέχει σχεδόν όλα τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του μπαμπά σας και ασυναίσθητα βγάζετε παραπάνω θυμό από αυτόν που δικαιολογεί η περίσταση κάθε φορά ας απομακρυνθείτε. Και εκείνος να ηρεμήσει και εσείς
17

Κοινωνικό πρότυπο

Αν τρέμετε κάθε φορά που είναι να παρευρεθείτε σε ένα κοινωνικό event ότι θα γίνεται ρεζίλι από τη συμπεριφορά ή τα λόγια του, απορούμε γιατί τον κρατάτε ακόμη. Κάνει καλό σεξ; Ε, περιοστείτε τότε στο κρεβάτι και αρχίστε να αναζητάτε κανέναν άλλον για σοβαρή σχέση. Είπαμε, από τον καθένα παίρνουμε ο,τι καλύτερο έχει να δώσει.
18
Ξαναζεσταμένο φαγητό
Το γεγονός ότι μια πρώην σχέση σας είναι αυτό ακριβώς που λέει το «όνομα» της, δηλαδή πρώην, είναι από μόνο του αρκετό για να μην σας περάσει καν η ιδέα να ξαναγίνει νυν. Στατιστικά, οι λόγοι που σας οδήγησαν στο χωρισμό θα ξαναέρθουν στην επιφάνεια και άρα και ένας χωρισμός. Όταν ένας κύκλος κλείνει, κλείνει. Και σε αυτήν την περίπτωση το σεξ μπορεί να είναι καλό αλλά όχι αρκετό για να δέσει ένα γάμο.
19
Ο φίλος της φίλης
Βασικός κανόνας, απλά τον υπενθυμίζουμε για καλό και για κακό: δεν πάμε ποτέ με τον νυν, πρώην και «wanna be» γκόμενο της φίλης μας (ούτε της αδελφής μας)._
20
Συγγνώμη, κατειλημμένος
Καλέ, είναι ήδη παντρεμένος ο άνθρωπος. Πού πας; Όχι, δεν θα χωρίσει. Αν ήταν θα είχε χωρίσει και τόσο καιρό. Φεύγεις τρέχοντας. ΤΩΡΑ!

gamos.gr

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024