«Καθαρή συμφωνία για το χρέος για το QE» λέει ο Κερέ της ΕΚΤ
Την ανάγκη το Eurogroup της 15ης Ιουνίου να φέρει αποτέλεσμα στην υπόθεση του ελληνικού χρέους υπογραμμίζει και ο Μπενουά Κερέ της ΕΚΤ. Ο Γάλλος τραπεζίτης υπογραμμίζει την ανάγκη να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη «στη μοναδική οικονομία της Ευρωζώνης που συρρικνώνεται».
Την ανάγκη το Eurogroup της 15ης Ιουνίου να φέρει αποτέλεσμα στην υπόθεση του ελληνικού χρέους υπογραμμίζει και ο Μπενουά Κερέ της ΕΚΤ.
Ο Γάλλος τραπεζίτης υπογραμμίζει την ανάγκη να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη «στη μοναδική οικονομία της Ευρωζώνης που συρρικνώνεται», ώστε να επανέλθει σε ρυθμούς ανάπτυξης.
Ο Κερέ επανέλαβε τη θέση του Μάριο Ντράγκι ότι «επαρκώς σαφή συμφωνία για το χρέος», τα ελληνικά ομόλογα δεν μπορούν να μπουν στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης (QE) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το αμερικανικό υπουργείο Υγείας παίρνει διαζύγιο από την επιστήμη – Χωρίς εμβόλιο για την ηπατίτιδα τα βρέφη
- Μέσι: Το μήνυμα υπερηφάνειας του μετά την κατάκτηση του τίτλου στο MLS
- Από το Παρίσι στη Νέα Υόρκη και τη Σεούλ – Με «άρωμα» Ευρώπης οι κορυφαίες πόλεις του κόσμου για το 2025
- Σούπερ μάρκετ: Πώς κλείνει το καλάθι του 2025 και ο γρίφος του 2026
- «Μια φορά, πριν πεθάνω» – Δραματική έκκληση στη «Μέδουσα» Μέγκαν Μαρκλ από τον ακρωτηριασμένο πατέρα της – «Δεν επικοινώνησε»
- Λαμπαδηδρόμος στην Αθήνα o γιατρός που ανακάλυψε φάρμακο για τον καρκίνο και είναι μέτοχος των Lakers




