Πρόβλημα με Μπιρτς στον Ολυμπιακό εν όψει του 1ου τελικού
Πρόβλημα με τον Κεμ Μπιρτς προέκυψε στον Ολυμπιακό λίγα 24ωρα πριν από τον πρώτο τελικό της Α1 με τον Παναθηναϊκό. Ο Καναδός σέντερ δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στην προπόνηση της Παρασκευής, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Ετσι, η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ξεκίνησε με έναν σημαντικό απόντα, αφού ο σέντερ των Πειραιωτών δεν μπόρεσε να γυμναστεί μαζί με τους συμπαίκτες του και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί το Σάββατο.
Πρόβλημα με τον Κεμ Μπιρτς προέκυψε στον Ολυμπιακό λίγα 24ωρα πριν από τον πρώτο τελικό της Α1 με τον Παναθηναϊκό. Ο Καναδός σέντερ δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στην προπόνηση της Παρασκευής, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.
Ετσι, η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ξεκίνησε με έναν σημαντικό απόντα, αφού ο σέντερ των Πειραιωτών δεν μπόρεσε να γυμναστεί μαζί με τους συμπαίκτες του και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί το Σάββατο.
Αντίθετα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τον Ντόμινικ Ουότερς να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς, μετά την απουσία του από τον 3ο ημιτελικό με τον Αρη, λόγω τραβήγματος στο πόδι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κ. Τσουκαλάς: «Σκοταδιστική» η άποψη της Καρυστιανού για τις αμβλώσεις, λέει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ
- Η Θύρα 13 «ξέσπασε» με Αλαφούζο και παίκτες: «Είσαι η ντροπή της ιστορίας – Βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού»
- Γροιλανδία: Η Δανία στέλνει επιπλέον στρατό στο νησί – «Αν εισβάλει ο Τραμπ θα γίνει πόλεμος»
- IHSANE Μια παράσταση των Ballet du Grand Théâtre de Genève & Eastman στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
- Η Σκιάθος εγκαινιάζει το μεγαλύτερο αθλητικό έργο που έχει γίνει ποτέ στο νησί
- Μίκι Ρουρκ: «Απάτη» η καμπάνια GoFundMe στο όνομά μου – Kινεί νομικές διαδικασίες


