
Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα κάνει ό,τι πρέπει για να μείνει στην Ευρωζώνη
«Η Ελλάδα θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να παραμείνει στον πυρήνα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).
«Η Ελλάδα θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να παραμείνει στον πυρήνα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).
Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε: «Καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση πλησιάζει στα 60ά της γενέθλια, σημαντικές προκλήσεις βρίσκονται μπροστά μας. Η διασφάλιση περισσότερων θέσεων εργασίας για τη νεολαία, η ασφάλεια, η άμυνα και η φύλαξη των εξωτερικών συνόρων πρέπει να είναι στο κέντρο των συζητήσεων για το μέλλον της ΕΕ. Ένα είναι βέβαιο: Η Ελλάδα θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να παραμείνει στον πυρήνα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας: Χωρίς ενδείξεις διαρροής οι έλεγχοι για την οσμή υγραερίου στην Αττική
- Gas Smell Reported Across Southern Attica, Residents Alarmed
- Global Sumud Flotilla: Ρεσάλτο σε πλοία ετοιμάζει το Ισραήλ – Ενημέρωση ζητούν οι συγγενείς των απαχθέντων
- Η ιδιαίτερη δήλωση του Μπιμπέροβιτς για τον Ολυμπιακό
- Νέα Αριστερά: Βαρύτατη πολιτικά και θεσμικά η άρνηση Τζαβέλλα – Η Βουλή δεν είναι πάρεργο
- Πόσο κοντά μας είναι μια νέα οικονομική κρίση και γιατί δεν θα εξελιχθεί όπως η προηγούμενη;

