
Στου Ρέντη ο Μαρινάκης, μίλησε με Μπέντο και παίκτες
Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη πήγε σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Πριν αρχίσει η προπόνηση, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Πάουλο Μπέντο, ενώ μίλησε για λίγα λεπτά και με τους παίκτες.
Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη πήγε σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Πριν αρχίσει η προπόνηση, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον Πάουλο Μπέντο, ενώ μίλησε για λίγα λεπτά και με τους παίκτες.
Αυτό που φάνηκε είναι πως ο ηγέτης των «ερυθρολεύκων» θέλησε να δείξει ότι βρίσκεται στο πλευρό των παικτών, δύο εικοσιτετράωρα πριν από την κρίσιμη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Οσμανλισπόρ, αλλά και δύο εικοσιτετράωρα μετά την ήττα από την ΑΕΚ και τις «γκρίνιες» που ακούγονται από τον κόσμο.
Θέλησε να περάσει το μήνυμα πως τους στηρίζει και πως η ομάδα παραμένει ενωμένη. Και ζήτησε να καταφέρουν την πρόκριση μέσα στην Άγκυρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πώς αποκαλύφθηκε το θρίλερ στου Ζωγράφου με τις δύο νεκρές γυναίκες – Τι είπε στην απολογία του ο 54χρονος
- ΣΥΡΙΖΑ: Ενωτικό εγχείρημα για τις εκλογές προανήγγειλε ο Φάμελλος – «Οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο»
- Δεν μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Αταμάν: «Ήταν θέατρο, όχι αγώνας μπάσκετ»
- Ιράν: To τέλος του πολέμου εξαρτάται από τους όρους λέει ο Πεζεσκιάν
- Μπαρτζώκας: «Σκοράραμε 100 πόντους κι αν δεν είχαμε χαλαρώσει θα κερδίζαμε με 20» (vid)
- Γκιλφόιλ: Αυξάνουμε τις ροές LNG από τις ΗΠΑ, μέσω Ελλάδας, προς ΝΑ Ευρώπη και Ουκρανία

