Νεκρός άνδρας σε φρεάτιο στην Ομόνοια
Νεκρός μέσα από φρεάτιο στην Ομόνοια ανασύρθηκε ένας άνδρας, τοξικομανής ηλικίας 40-45 ετών, αγνώστων στοιχείων, ο οποίος νωρίτερα το βράδυ της Κυριακής είχε ληστέψει πεζό στην περιοχή.
Νεκρός μέσα από φρεάτιο στην Ομόνοια ανασύρθηκε ένας άνδρας, τοξικομανής ηλικίας 40-45 ετών, αγνώστων στοιχείων, ο οποίος νωρίτερα το βράδυ της Κυριακής είχε ληστέψει πεζό στην περιοχή.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 20.15, στη συμβολή των οδών Ιάσονος και Αγησιλάου, πλησίασε διερχόμενο πεζό και απειλώντας τον με σύριγγα τού αφαίρεσε το κινητό του τηλέφωνο.
Ο παθών, συνοδεία ενός άλλου ατόμου, ακολούθησαν τον δράστη και τον είδαν να μπαίνει σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο, επί της οδού Δεληγιώργη 14. Οι δύο άνδρες ειδοποίησαν την Αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο.
Κατά την άφιξή τους οι αστυνομικοί άκουσαν τον άνδρα να καλεί σε βοήθεια και διαπίστωσαν ότι είχε πέσει σε πλημμυρισμένο φρεάτιο.
Αστυνομικός μπήκε μέσα στα νερά για να διασώσει τον άνδρα, ωστόσο παγιδεύτηκε και αυτός στο φρεάτιο.
Οι δύο εγκλωβισμένοι ανασύρθηκαν με τη βοήθεια πυροσβεστών, που κλήθηκαν να συνδράμουν.
Ο άγνωστος άνδρας διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, πιθανότατα από πνιγμό. Στην κατοχή του βρέθηκε και το κινητό τηλέφωνο που είχε αφαιρέσει από τον πεζό.
Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.
Ο αστυνομικός που κινδύνεψε είναι καλά στην υγεία του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καμπάνες έως 2.500 ευρώ για την ηλεκτρονική τιμολόγηση – Ποιοι κινδυνεύουν
- Η Ουκρανία, ο πόλεμος και το τέλος των βεβαιοτήτων
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για τον επαναληπτικό με τη Λεβερκούζεν
- Serie A: Έβγαλαν στη σέντρα διαιτητές για λάθος κατά της Νάπολι
- Φάμελλος: Δημοκρατικό καθήκον η αλληλεγγύη στον λαό της Κούβας – Δικαίωμα των λαών να ορίζουν το μέλλον τους
- Περού: Ένας σκύλος ο μοναδικός επιζών από τη συντριβή ενός ελικοπτέρου με 15 νεκρούς

