
Δεν αποκλείει ο Λευκός Οίκος κοινές επιχειρήσεις με τη Ρωσία κατά ISIS στη Συρία
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι «ανοιχτές» στην ιδέα να διεξαχθούν κοινές στρατιωτικές επιχειρήσεις με τη Ρωσία εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, δήλωσε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ στην πρώτη ενημέρωση των δημοσιογράφων μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι «ανοιχτές» στην ιδέα να διεξαχθούν κοινές στρατιωτικές επιχειρήσεις με τη Ρωσία εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, δήλωσε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.
«Αν υπάρχει μία δυνατότητα να νικήσουμε το Ισλαμικό Κράτος σε συνεργασία με οποιαδήποτε χώρα, είτε αυτή είναι η Ρωσία είτε κάποια άλλη, και αν έχουμε εθνικό συμφέρον στο θέμα αυτό, τόσο ασφαλώς θα το κάνουμε» είπε ο Σον Σπάισερ στην πρώτη ενημέρωση των δημοσιογράφων μετά την ορκωμοσία του νέου Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- ΕΛ.Α.Σ.: Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει και κεντρίζει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ
- Ο έντονος διάλογος Κυρίζογλου – Δούκα στην ΚΕΔΕ
- Ποινή κάθειρξης 12 ετών σε 31χρονο για τον βιασμό κοπέλας το 2022 στα Φαλάσαρνα
- Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γερμανία σε πισίνες, λίμνες και ποτάμια κατά τη διάρκεια του τριημέρου
- Η… κασέτα για το «καταστροφικό 2015» και οι «ωτακουστές του Predator» – Οι αιχμές Τουμασάτου και Χειλάκη από το Θησείο
- Με επίθεση στον Τσίπρα για την προηγούμενη δεκαετία απαντούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην ΕΛ.Α.Σ.



