Βαρβιτσιώτης: Μετατρέψατε το Ελληνικό σε «Ειδομένη της Αττικής»
Επίθεση στην κυβέρνηση και συγκεκριμένα στον Γιάννη Μουζάλα για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, εξαπέλυσε ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Επίθεση στην κυβέρνηση και συγκεκριμένα στον Γιάννη Μουζάλα για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, εξαπέλυσε ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Σύμφωνα με τον κ. Βαρβιτσιώτη, «οι κάτοικοι των νοτίων προαστίων της Αττικής, βιώνουν εδώ και 15 μήνες, τα καταστροφικά αποτελέσματα από την ολέθρια πολιτική της κυβέρνησης απέναντι στο προσφυγικό – μεταναστευτικό», ενώ αναφερόμενος στις καταγγελίες του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου, κατηγορεί «τον πρωθυπουργό των αυταπατών» και «την κυβέρνηση των ιδεοληψιών», πως έχουν μετατρέψει το Ελληνικό σε «Ειδομένη» της Αττικής.
Στη δήλωσή του ο κ. Βαρβιτσιώτης κάνει λόγο για μία «άναρχη «αποθήκη ψυχών», που λειτουργεί εδώ και ενάμιση χρόνο χωρίς τον παραμικρό σχεδιασμό, χωρίς βοήθεια στους όμορους δήμους, χωρίς προγραμματισμό, χωρίς μέριμνα για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια, τόσο των περιοίκων όσο και των μεταναστών» και καλεί τον κ. Μουζάλα να αναλάβει τις ευθύνες του.
«Οι δημόσιες ομολογίες του για την πλήρη αποτυχία του να ανταποκριθεί στα όσα υπόσχεται, είναι κάτι που πλέον το έχουν αντιληφθεί όλοι οι Έλληνες.
Γι’ αυτό, ας σταματήσει τους δημόσιους «κλαυθμούς και οδυρμούς» στα κανάλια και ας αναλάβει, επιτέλους, δράση» τονίζει χαρακτηριστικά ζητώντας την άμεση εκκένωση του πρώην αεροδρομίου.
Ο κ. Βαρβιτσιώτης κάνει λόγο για ανικανότητα του υπουργού, ο οποίος καθυστερεί, όπως λέει, την αξιοποίηση του Ελληνικού και στερεί χιλιάδες θέσεις εργασίας.
Μάλιστα, για το έργο του Ελληνικού, τονίζει πως προορίζεται να αποτελέσει πόλο ανάπτυξης ολόκληρης της χώρας «και όχι καταυλισμό ανθρώπινης εξαθλίωσης, όπως τον έχει καταντήσει σήμερα η κυβέρνηση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σάλος με AI εικόνες που ανέβασε ο Τραμπ – Δείχνουν τη Γροιλανδία (και όχι μόνο) αμερικανική και θεατές τους Ευρωπαίους
- «A House of Dynamite»: Tι θα έκανε ένας πρόεδρος μπροστά σε μια πυρηνική επίθεση; – Ειδικοί απαντούν
- «Παιχνίδια» παγκόσμιας εξουσίας – Ο αποδυναμωμένος ΟΗΕ, η διεθνής αταξία και μια κομβική διαδοχή
- Έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία: Συναγερμός για επικίνδυνα φαινόμενα – Καταιγίδες και στην Αττική
- Σκύλος: Από τι εξαρτάται η χρονική διάρκεια εκπαίδευσής του;
- Φάμελλος: Απαράδεκτη και σκοταδιστική η δήλωση Καρυστιανού – Μόνο στην τραμπική ιδεολογία παρόμοιες τοποθετήσεις



