
21ο Παζάρι Βιβλίου: 180 εκδότες δίνουν ραντεβού στην Πλατεία Κοτζιά
Η εκδήλωση θεσμός έχει κεντρικό σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου».
Από την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου και για είκοσι τέσσερις ημέρες, έως και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιείται, στην Πλατεία Κοτζιά, το μεγαλύτερο Παζάρι Βιβλίου στην πρωτεύουσα, με κεντρικό σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου».
Το Παζάρι Βιβλίου που διοργανώνεται εδώ 21 πλέον χρόνια αποτελεί θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας, προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό, χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ.
Στο 21ο Παζάρι Βιβλίου 2017, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 8.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής. Σε μία υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση, το αναγνωστικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών, για όλες τις ηλικίες.
Η εκδήλωση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ.
Η είσοδος είναι επί της οδού Αθηνάς (μπροστά από το Παλιό Δημαρχείο) και είναι ελεύθερη για όλους.
Το 21ο Παζάρι Βιβλίου 2017 είναι μια συνδιοργάνωση του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών-Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β.) και με την ευγενική υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).
entertainment.in.gr
- Η Αντζελίνα Τζολί πούλησε την ιστορική έπαυλή της στο Χόλιγουντ για 30 εκατ. δολάρια
- NBA: Οι Θάντερ ισοπέδωσαν τους Λέικερς, 1-0 και για τους Πίστονς (vids)
- Greek Banks Reshape Insurance Sector With New Deals
- Σαλαμίνα: Περιπολικό παρέσυρε 12χρονη έξω από σχολείο τραυματίζοντάς την σοβαρά στο πόδι
- Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα μέχρι το Final Four της Euroleague
- Γαστούνη: Οκτώ προσαγωγές για τον εμπρησμό του μαγαζιού του περιπτερά που είχε ξυλοκοπηθεί



