
Η Airbus ανακοίνωσε συμφωνία με το Ιράν για την πώληση 100 αεροσκαφών
Η Airbus ανακοίνωσε την Πέμπτη τη συμφωνία με την Iran Air για την πώληση 100 αεροσκαφών, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται 46 αεροσκάφη τύπου Airbus A320, 38 αεροσκάφη τύπου A330 και 16 αεροσκάφη A350 XWB.
Η Airbus ανακοίνωσε την Πέμπτη τη συμφωνία με την Iran Air για την πώληση 100 αεροσκαφών, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται 46 αεροσκάφη τύπου Airbus A320, 38 αεροσκάφη τύπου A330 και 16 αεροσκάφη A350 XWB.
«Πρόκειται για μια συμφωνία ορόσημο και όχι μόνο επειδή ανοίγει το δρόμο για την ανανέωση του στόλου της Iran Air» ανέφερε σε ανακοίνωση ο Φαμπρίς Μπρεζιέ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Airbus.
Η εταιρία πρόσθεσε ότι η παράδοση των αεροσκαφών θα ξεκινήσει στις αρχές του 2017.
Νωρίτερα, δύο άτομα με γνώση των διαπραγματεύσεων δήλωσαν στο Reuters ότι το Ιράν αναμενόταν να υπογράψει την Πέμπτη την επίσημη συμφωνία για την αγορά 100 τζετ από την Airbus.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Νέα ντοκουμέντα από τη δολοφονία του 20χρονου Νικήτα – «Το έγκλημα ήταν σχεδιασμένο», λένε οι συγγενείς του
- Γερμανία: Το 52% δεν πιστεύει ότι η κυβέρνηση Μερτς θα εξαντλήσει τη θητεία της – Σταθερό προβάδισμα για την AfD
- Live η κρίσιμη 8η αγωνιστική των play out της Super League
- Η Alter Ego Ventures επενδύει στην Alterlife
- Βέσελι: «Σταματάω με ευγνωμοσύνη και περηφάνια»
- Κρήτη: «Δεν θυμάται, μου είπε μόνο ότι την πάτησε αυτοκίνητο και τσακώθηκαν», λέει η μητέρα της 28χρονης που βρέθηκε αιμόφυρτη
