
Spiegel: «Λάθος που δεν ενημερώθηκαν οι δανειστές» παραδέχτηκε ο Τσακαλώτος
Εξηγήσεις στο Βερολίνο για τον «μποναμά» Τσίπρα φέρεται να έδωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο Βερολίνο, σύμφωνα με πληροφορίες του Spiegel Online. Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, ο κ. Τσακαλώτος παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος να μην ενημερωθούν οι δανειστές εκ των προτέρων.
Εξηγήσεις στο Βερολίνο για τον «μποναμά» Τσίπρα φέρεται να έδωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο Βερολίνο, σύμφωνα με πληροφορίες του Spiegel Online.
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού -που επικαλείται συμμετέχοντες σε συνάντηση όπου ήταν παρών ο έλληνας υπουργός Οικονομικών-, ο κ. Τσακαλώτος παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος να μην ενημερωθούν οι δανειστές εκ των προτέρων.
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σύμφωνα με το περιοδικό, είπε ότι η Ελλάδα είναι η μόνη που μπορεί να λάβει αποφάσεις για την φορολογική πολιτική και το συνταξιοδοτικό, αλλά παραδέχθηκε ότι οι δανειστές θα έπρεπε να είχαν ενημερωθεί εκ των προτέρων.
Ο Τσακαλώτος δικαιολόγησε την έλλειψη επικοινωνίας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, λέγοντας ότι η επιπλέον δαπάνη έπρεπε να αποφασιστεί γρήγορα, προκειμένου να συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό του 2016.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βαθμολογία Euroleague: Νίκησαν Ζαλγκίρις, Ερυθρός Αστέρας, έχασε έδαφος ο Παναθηναϊκός
- Euroleague: Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής – Ολα τα δεδομένα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
- Κυκλοφόρησαν τα πρώτα σχέδια της «Αψίδας του Τραμπ» ή αλλιώς «Αψίδα της Ανεξαρτησίας»
- Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα 1-1: Γκέλαρε και έμεινε στο -6 από την Μπαρτσελόνα
- Γουέστ Χαμ – Γουλβς 4-0: Δύο γκολ ο Μαυροπάνος, βήμα σωτηρίας για τα «σφυριά» (vid)
