Νεκροί δύο από τους «ενορχηστρωτές» των επιθέσεων στο Παρίσι
Δύο άνδρες που εμπλέκονται στις επιθέσεις του Νοεμβρίου 2015 στο Παρίσι σκοτώθηκαν σε αμερικανική αεροπορική επιδρομή στη Συρία, αναφέρουν αμερικανοί αξιωματούχοι.
Δύο άνδρες που εμπλέκονται στις επιθέσεις του Νοεμβρίου 2015 στο Παρίσι σκοτώθηκαν σε αμερικανική αεροπορική επιδρομή στη Συρία, αναφέρουν αμερικανοί αξιωματούχοι.
Πρόκειται, σύμφωνα με το Αμερικανικό Πεντάγωνο, για τους Σαλάχ Γκουρμάτ και Σάμι Ντζεντού, μέλη του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους.
Ένα τρίτο μέλος της οργάνωσης, που συνδέεται με σχέδιο για τρομοκρατική επίθεση στο Βέλγιο το 2015 σκοτώθηκε σε πλήγμα στις 4 Δεκεμβρίου, αναφέρει ανακοίνωση του Πενταγώνου.
Τα τρία αυτά άτομα σχεδίαζαν επιθέσεις κατά δυτικών στόχων, αναφέρει η ανακοίνωση.
Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνοιυ σημειώνει ότι ήταν μέλη ενός δικτύου του οποίου ηγείτο ο Μπουμπακέρ αλ-Χακίμ, ο οποίος σκοτώθηκε σε πλήγμα στις 16 Νοεμβρίου.
Εκατόν τριάντα άτομα σκοτώθηκαν στις επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 13 Νοεμβρίου 2015 στο Παρίσι. Περισσότερα από 350 τραυματίστηκαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πληρωμές: Kάρτα ή μετρητά; Tι προτιμούν οι Έλληνες
- Τουρκία: Πρόκληση του υπουργείου Άμυνας – Τι λέει για τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις
- Κρητηνία: Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του αγοριού στη Ρόδο – Εντοπίστηκε καλά στη υγεία του
- Αρχεία Έπσταϊν: Τα email της Γκισλέιν Μάξγουελ με το «A» και οι σκιές γύρω από τον πρώην πρίγκιπα Άντριου
- Χόλ: «Αυτον τον παίκτη πρέπει να σταματήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βίρτους»
- Γιατί Τραμπ και Πούτιν θέλουν να καταστρέψουν την Ευρώπη;

