Η Ζόι Ντεσανέλ τραγουδά… Δέσποινα Βανδή στο «New Girl»
Έκπληκτοι οι έλληνες θαυμαστές της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «New Girl» άκουσαν την πρωταγωνίστρια Ζόι Ντεσανέλ να τραγουδά -ή τουλάχιστον να προσπαθεί να τραγουδήσει- το νέο τραγούδι της... Δέσποινας Βανδή.
Έκπληκτοι οι έλληνες θαυμαστές της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «New Girl» άκουσαν την πρωταγωνίστρια Ζόι Ντεσανέλ να τραγουδά -ή τουλάχιστον να προσπαθεί να τραγουδήσει- το νέο τραγούδι της… Δέσποινας Βανδή.
Συγκεκριμένα, η Τζες, ο χαρακτήρας που υποδύεται η Ζόι Ντεσανέλ, στη διάρκεια ενός ραντεβού με τον… Σταύρο, ο οποίος δεν μιλάει αγγλικά, προσπαθεί να ανταγωνιστεί το «αντίπαλο» ζευγάρι σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού και επιχειρεί να τραγουδήσει τους στίχους του «Πέρασα να δω» της Δέσποινας Βανδή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μισό βήμα μπρος
- Η Mistral χτίζει «sovereign AI» με επένδυση 1,2 δισ.
- Ύστατη προσπάθεια για να σωθεί το οικονομικό μοντέλο στην Ευρώπη
- Η έμμεση αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην ιστορική εμφάνιση του Bad Bunny στο Super Bowl






