
Παπανάτσιου: Μάλλον από Απρίλιο η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων
Τον Απρίλιο του 2017 αναμένεται να «ανοίξει» η ιστοσελίδα του Taxis για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, για τον φόρο εισοδήματος του 2016, όπως έκανε γνωστό η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.
Τον Απρίλιο του 2017 αναμένεται να «ανοίξει» η ιστοσελίδα του Taxis για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, για τον φόρο εισοδήματος του 2016, όπως έκανε γνωστό η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.
«Πιστεύουμε ότι θα ανοίξει το Taxis αρκετά νωρίς φέτος. Σε μια συζήτηση που είχα με τον γγ Δημοσίων Εσόδων (σ.σ. Γιώργο Πιτσιλή), θα ξεκινήσει μάλλον τον Απρίλιο. Δεν περιμένουμε νωρίτερα» ανέφερε η Κατερίνα Παπανάτσιου.
Η υφυπουργός διαβεβαίωσε ότι ο προϋπολογισμός, που κατατίθεται στην Βουλή, δεν περιλαμβάνει νέους φόρους, ενώ επισήμανε ότι βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης παραμένει η πάταξη της φοροδιαφυγής.
«Ολοι οι φόροι είναι αποφασισμένοι και ψηφισμένοι. Δεν θα ψηφίσουμε νέους φόρους» υπογράμμισε και πρόσθεσε πως η πρόταση της κυβέρνησης προς τους θεσμούς παραμένει ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να μειωθούν οι συντελεστές φορολόγησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κρήτη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον 40χρονο αφού έχει δολοφονήσει τη 43χρονη
- Χωρίς τον «αποδιοπομπαίο τράγο» Όρμπαν, ίσως ήρθε η ώρα για την ΕΕ να φτάσει στην ρίζα των προβλημάτων της
- Ο ΟΦΗ έκανε την ανατροπή (2-1) στον τελικό Κυπέλλου με τον Νους! (vids)
- Μετά το Baby Reindeer – Αδυσώπητο, ωμό και βίαιο, το Half Man είναι το πρώτο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς
- Άρσεναλ – Νιούκαστλ 1-0: Επιστροφή στις νίκες για τους «κανονιέρηδες» κι «ανάσα»
- ΗΠΑ: Η υπόθεση των αγνοούμενων επιστημόνων φτάνει από το ίντερνετ στον Λευκό Οίκο – Θεωρία συνωμοσίας ή αποκάλυψη;

